Dagboka mandag 9. november 2015

Det er mandag igjen. Vi har fått dusja av oss røyken etter gårdagens kamp. Tåreproduksjonen er også nesten helt normalisert seg. Dagboka i dag er av det korte slaget. Fotball Fotballsesongen er over for i år. Vi avslutta med et hederlig 2-2 borte mot Strømsgodset i Drammen. Det som ikke var så innmari hederlig er oppførselen til enkelte på tribunen. Les … Fortsett å lese «Dagboka mandag 9. november 2015»

Det er mandag igjen. Vi har fått dusja av oss røyken etter gårdagens kamp. Tåreproduksjonen er også nesten helt normalisert seg. Dagboka i dag er av det korte slaget.

Fotball

Fotballsesongen er over for i år. Vi avslutta med et hederlig 2-2 borte mot Strømsgodset i Drammen. Det som ikke var så innmari hederlig er oppførselen til enkelte på tribunen. Les våre refleksjoner rundt sesongavslutninga her.

La oss heller snakke om noe som er hyggeligere en atal oppførsel på tribben. La oss snakke om unge talenter! Det kryr av dem i Vålerenga. Det er så mange av dem og de er så gode at vi klarer ikke bli enige om hvem av dem vi synes er best. Ikke at vi klager. Vi liker’e!  Vi har derfor laget en liten uhøytidelig avstemning. Så nå kan du være med å fortelle oss hvem som er årets unge spiller. Hiv deg rundt og stem:

[poll id=»17″]

Damelaget gikk på en real skrell da de møtte Avaldsnes borte på søndag. Vertene gikk til pause med 1-0 ledelse. Kampen var mer eller mindre jevn fram til det gjensto 31 minutter av kampen. Hva som skjedde da aner vi egentlig ikke, men det ble i alle fall scora hele 6 mål på 31 minutter og vi putta ingen av dem. Resultatet ble følgelig begredelig. Et kjipt 7-0 tap.

Basket

Herrelaget slo Skjetten 79-64 hjemme i egen hall. Damelaget slo Persbråten 38-27. Begge 4.div laga våre vant også kampene sine. Det meldes videre om topp stemning på tribben. Ingen som sloss og alle var glade. Det har med andre ord vært en fin fin baskethelg sett med Vålerenga øyne.

Håndball

Herrelaget i 2. divisjon møtte Herulf til kamp hjemme i Jordalhallen på lørdag. Våre gutter tapte kampen med tre mål. Stillinga ble 21-24.

Vålerenga sjakklubb

Forrige helg gikk første runde av Eliteserien i sjakk av stabelen. Vålerenga sjakklubb gjorde det bra. I følge sidene til sjakkforbundet ligger vi på en andre plass, men i følge Vålerenga sjakklubbs egne facebooksider så leder vi Eliteserien etter første helg. Vi velger å høre på gutta og jentene i vår egen sjakklubb. ENGA PÅ TOPP!! Neste runde spilles på nyåret. VPN kommer selvfølgelig til å følge med og gi dere litt info, stats og resultater fra runde to.
Vålerenga i dag

Vi benker oss foran skjermen for å se Cpt. Speedo og hans besetning ta strippestraffer. Det er nemlig sesongpremiere på Iskrigerne 2 i kveld. Sendinga går på TV2 Zebra. Tidspunktet er 22.30.

Ellers kan vi nevne at et av Vålerengas G08-lag, Drageenga, driver og jobber med valg og finpussing av kampropet sitt før neste sesong. Vi i VPN har selvfølgelig sendt inn våre forslag og vi følger kampropkonkurransen tett.

 

2 kommentarer til «Dagboka mandag 9. november 2015»

Legg igjen en kommentar