Nå kan du kjøpe bolig ved nye Vålerenga stadion

Som en del av stadionprosjektet så skal det bygges nye leiligheter på en del av tomta. Det er Selvaag Bolig som står for prosjektet og du kan allerede nå sikre deg en av leilighetene. Du tenker kanskje at det har vært lang vei til Ullevaal de siste årene. Kanskje kunne det passet bra å ha litt … Fortsett å lese «Nå kan du kjøpe bolig ved nye Vålerenga stadion»

Som en del av stadionprosjektet så skal det bygges nye leiligheter på en del av tomta. Det er Selvaag Bolig som står for prosjektet og du kan allerede nå sikre deg en av leilighetene.

Du tenker kanskje at det har vært lang vei til Ullevaal de siste årene. Kanskje kunne det passet bra å ha litt kortere vei til kamp. Vel, nå har du muligheten. De neste årene skal det bygges masse nye leiligheter på Valle Hovin og de første er allerede for salg.

– Prosjektet består av totalt cirka 375 boliger (foreløpig ikke ferdig prosjektert), planlagt fordelt på fire bygg. Første salgstrinn (hus A) lanseres i disse dager og består av 49 leiligheter som skal stå klare for innflytning august 2018. Hus A består av 2- og 4-roms leiligheter, mens hus B (som trolig kommer for salg i jan/feb neste år) består av 3- og 4-roms leiligheter. Hus B blir trolig overlevert i fjerde kvartal 2018, sier salgsleder i Selvaag Bolig Marius Falch Orvin til VPN.

Av det VPN kan se går prisene fra 2.320.000 kroner for en 2-roms leilighet og opp til 6.310.000 kroner for store 4-roms leiligheter i toppetasjen, med parkeringsplass inkludert.

Salgsstart er 31. oktober klokka 12 i visningslokalet som er satt opp på parkeringsplassen på tomta nærmest Innspurten.

Ønsker du mer informasjon om prosjektet så finner du det her: Hovinenga
Eller så finner du prospektet her: Prospekt – Hovinenga

Legg igjen en kommentar