Dagboka fredag 30. oktober 2015

Vi skriver snart november, fotballsesongen går mot slutten og det gjør også en del fotballkarrierer. Har du sikret deg billett til kampen på søndag? Hvis ikke så bør du gjøre det nå. Mer info finner du her: Alle billetter til 100 kroner mot Odd på søndag. Rundens hedersgjester vil være Øyvind Bolthof, Thomas Holm, Bernt … Fortsett å lese «Dagboka fredag 30. oktober 2015»

Vi skriver snart november, fotballsesongen går mot slutten og det gjør også en del fotballkarrierer.

Har du sikret deg billett til kampen på søndag? Hvis ikke så bør du gjøre det nå. Mer info finner du her: Alle billetter til 100 kroner mot Odd på søndag.

Rundens hedersgjester vil være Øyvind Bolthof, Thomas Holm, Bernt Hulsker, Tom Henning Hovi, David Brocken og André Muri. Samtidig er Daniel Fredheim Holm, Christan Grindheim, Morten Berre og Kjetil Wæhler i kamptroppen for Vålerenga. Ardian Gashi, som også spilte på gullaget, sitter mest sannsynlig på benken for Odd. Vi velger bare å påpeke en ting, hvor har du gjort av deg Freddy?

Det er mange som takker av på søndag. Morten Berre gir seg på toppnivå, André Muri har vært ute en stund og nå går kontrakten hans ut. Også Lars Hirschfeld er ferdig i Vålerenga etter sesongen. For Odd så er det Frode Johnsen som takker for seg.

Samtidig så er det flere som ikke har fått avklart sin fremtid i Vålerenga, men det skal være et styremøte 9. november. Vi regner med at det kommer flere avklaringer etter det.

Hockey

Gutta på isen viste hvem som er best i byen i går når de slo Manglerud Star 5-2. Etter en målløs 1. periode så gikk Vålerenga opp til en 3-0 ledelse underveis i 2. periode før M/S fikk en goal. I tredje periode startet det med en M/S redusering før Vålerenga satt to pucker til i buret.

Neste kamp er borte mot Lillehammer på søndag.

Valle

Utviklingen på Valle fortsetter. Rivearbeidene på Valle Hovin er ferdig for denne runden, nå legges det is sånn at skøyteløpere og bandyspillere kan komme i gang med sesongen sin. Samtidig fortsetter man å rive ned de siste restene av skolen.

På boligdelen av tomta skjer det også ting. Der er det salgsstart av leiligheter på lørdag. Les mer om det her: Nå kan du kjøpe bolig ved nye Vålerenga stadion.

Årets spiller

Tradisjonen tro så kårer VPN årets spiller ved hjelp av våre lesere. Gi din stemme nå!

[poll id=»16″]

Legg igjen en kommentar