Dagboka torsdag 22. oktober 2015

Kort, enkel dagbok på en jobbtravel torsdag. Vålerenga herjer i Europacupen Nå tror du kanskje undertegnede har drekki, men nei da. Enga herjer faktisk i Europacupen, i sjakk! Vålerenga Sjakklubb tok en sensasjonell seier over russiske Univerziti Beloretsjensk i 4. runde i europacupen onsdag. Dagbladet forteller at: «Europacupen samler de 50 beste klubblagene fra hele … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. oktober 2015»

Kort, enkel dagbok på en jobbtravel torsdag.

Vålerenga herjer i Europacupen
Nå tror du kanskje undertegnede har drekki, men nei da. Enga herjer faktisk i Europacupen, i sjakk! Vålerenga Sjakklubb tok en sensasjonell seier over russiske Univerziti Beloretsjensk i 4. runde i europacupen onsdag. Dagbladet forteller at:

«Europacupen samler de 50 beste klubblagene fra hele Europa, og spillerne fra Vålerenga sjakklubb var på forhånd rangert som nummer 15 i turneringen. Motstanderne var nummer sju på den samme lista.»

Til NTB uttaler Vålerenga-leder Dag Danielsen at;

«Dette er en kjempesensasjon som vil gi gjenlyd over hele sjakkverden. Hvis jeg skulle sammenligne med noe, vil jeg si at dette er større enn da RBK slo Milan på San Siro i sin tid!»

VPN gratulerer, og ser lyst på at i hvert fall et Vålerenga-lag er på vei mot å bli unike i Europa! Les mer bl.a. her.

Molde kjøper mer suksess
Da er det klart. Hele fotball-Norges gullgutt Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Tippeligaen igjen. Hele medie-Norge har allerede satt seg ned på kne klare for gi Molde og Solskjær alle BJ de vil ha. TV2Sporten hadde på et tidspunkt seks forskjellige saker om reansettelsen + en egen ekstrasending. Da er det bare å vente på at alle de beste unge spillerne i Norge som Jim Solbakken har agentavtale med «tilfeldigvis» begynner å signere for Molde igjen.

Brann tilbake i Tippeligaen

Det blir nye turer til Bergen by den neste sesongen etter at Branns opprykk ble klart i går. Undertegnede synes det er stas. Hvertfall mer stas enn mange av de andre intetsigende laga man møter i årets TL.

Vålerenga i dag
Noen drar på Jordal for å se Enga knuse Frisk Asker, mens andre drar på Times bar, tar noen øl og vinner quizen.

Legg igjen en kommentar