KFUM opp, Lyn ned

Vi oppsummerer dagens kamper i Oddsenligaen! Oddsenligaen, avdeling 1 Vålerenga 2 gikk på et tap mot Ullern, 0-1. Samtidig vant Lyn 4-3 borte mot Senja. Det betyr at det fortsatt er tre poeng mellom Ullern og Lyn, en runde før slutt. Men Ullern har -13 i målforskjell, mens Lyn har -30. Dermed kan vi konkludere … Fortsett å lese «KFUM opp, Lyn ned»

Vi oppsummerer dagens kamper i Oddsenligaen!

Oddsenligaen, avdeling 1

Vålerenga 2 gikk på et tap mot Ullern, 0-1. Samtidig vant Lyn 4-3 borte mot Senja.
Det betyr at det fortsatt er tre poeng mellom Ullern og Lyn, en runde før slutt. Men Ullern har -13 i målforskjell, mens Lyn har -30. Dermed kan vi konkludere at Lyn har rykka ned til 3. divisjon.

I toppet så var det spenning til KFUM, Tromsdalen og Grorud.

Grorud tok i mot Skeid hjemme, lå tidlig under 1-0, men kom sterkt tilbake og ledet på et tidspunkt 3-1. Derfra var det utforbane. 3-1 ble til 3-3 før Grorud fikk keeper utvist (etter at alle byttene var gjort). Og deretter 4-3 til Skeid, som ble sluttresultatet.

Tromsdalen høvla over Mjølner 7-0. Mjølner var allerede klar for nedrykk.

KFUM hadde en vanskelig bortekamp mot Finnsnes. Den kampen vant de 2-1 og dermed er KFUM klar for opprykk!

Alle resultater og endelig tabell finner du her.

Oddsenligaen, avdeling 2

I avdeling to har det en stund vært klart at det er Raufoss som rykker opp.

Nå er også nedrykkene klare. Lillestrøm 2, Sprint-Jeløy og Drammen rykker ned.

Oddsenligaen, avdeling 3

I avdeling 3 er det fortsatt spenning. Ull/Kisa har 55 poeng, mens Egersund ligger på 52 poeng. Egersund har også bedre målforskjell. I siste kamp møter Ull/Kisa Fyllingsdalen (Bergen). Fyllingsdalen kjemper for å unngå nedrykk. Egersund møter Odda som allerede er klare for nedrykk.

I bunn så er nevnte Odda og Donn klare for nedrykk. 4 lag kjemper for å unngå den siste nedrykksplassen; Eidsvoll Turn, Fløy, Fyllingsdalen og Odd 2. Eidsvoll har et poeng å ta innpå resten av gjengen med en kamp igjen.

Oddsenligaen, avdeling 4

I den siste avdelingen så er Kongsvinger klare for opprykk. Det har de vært en stund allerede.

I bunn er Rødde og Træff allerede klare for nedrykk. I kampen om den siste plassen så har Aalesund 2 den idag, de er tre poeng bak Førde og Molde 2 før siste kamp. Ingen av lagene har heller noen særlig fordel på målforskjell.

FOTO: Nicoline Haugsvær/Osloby.

2 kommentarer til «KFUM opp, Lyn ned»

Legg igjen en kommentar