Dagboka onsdag 14. oktober 2015

Vi åpner opp for at fotball kan være gøy, og lurer på hva som har skjedd med Kjetil Siem Fotball-Norge i går Vålerenga knalla til med 2-0 seier over Nordstrand i forbindelse med åpninga av et restaurert Nordstrand Kunstgress på Niffen. To korte omganger à 30 minutter, ett selvmål og en fulltreffer fra Mattias Totland, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. oktober 2015»

Vi åpner opp for at fotball kan være gøy, og lurer på hva som har skjedd med Kjetil Siem

Fotball-Norge i går
Vålerenga knalla til med 2-0 seier over Nordstrand i forbindelse med åpninga av et restaurert Nordstrand Kunstgress på Niffen. To korte omganger à 30 minutter, ett selvmål og en fulltreffer fra Mattias Totland, var det som skulle til. Om det var en morsom kamp sier ikke soga noe om, men det går vi ut fra siden Vålerenga har nyttet landskamppausen til å ha det gøy på treningsfeltet. Det kan du lese mer om på klubbens sider:

– Vi skal ha det litt moro hver uke!
Jepp. Spillerutvikler Johannes Moesgaard tror det kan bli for mye alvor innimellom og derfor fikk gutta leike seg på torsdagstreninga. Ukas utsagn er uten tvil dette:

– Innimellom må fotball være litt gøy også!

Vi kunne ikke vært mer enig! Men hvorfor bare på treningsfeltet. Det hadde vært ålreit om fotball hadde vært litt gøy mellom treningsøktene også, for eksempel søndag klokka 18. Vi regner ikke med å få det like gøy som i seriefinalen for femti år sia, men det hadde vært gøy å banke laget som høyst sannsynlig ødelegger Rosenborgs drøm om The Double i år. Harry Kure er ikke med, men det er historisk sus over Vålerenga-Sarpsborg. Møt opp på Ullevål søndag og få det litt gøy du òg.

NFF vil rasere Ekebergsletta
En forutsetning for å utvikle fotballspillere er at de har grøntarealer og boltre seg på fra de er ute av bleiene. Nå vil NFF være med på å rasere Ekebergsletta. Foreningen «Ekebergsletta for alle» spør hvem som har gitt NFF og Idrettens Helsesenter lovnader om å bygge kommersielt idrettssykehus der oppe. Det er vår tidligere helt Kjetil Siem som hisser opp folk som vil ha sletta i fred. Ikke skjønner vi hva som har gått av Siem siden den gangen han var en likandes kar, nå er alt rundt ham bare trist.

Les gjerne: Fikk hakeslepp av Siem-utsagn (TV2.no)

Håkki
2-3 tapet på Jordal i går kveld er beskrevet i detalj her: Et ran i tre akter

Vålerenga i dag
Nei, det var det da. Kanskje se på åssen to Vålerenga rejects (Ruben og Sivert) finner veien tilbake til Tippeligaen

Les ogsåSnart klart for Iskrigerne sesong 2
Les ogsåFølg stadionbyggginga live hos VPN
Les ogsåGullsesongen 1965 i et nøtteskall

Legg igjen en kommentar