Dagboka mandag 12. oktober 2015

Ny uke. Nye muligheter. Vi oppsummerer gullsesongen 1965 og følger stadionbygginga live. Noe sier meg at dette er en av de få mandagene hvor kaffen faktisk rekker å bli kald! Hockey Iskrigera reiste til XXX for å hente hjem 3 poeng i helga. Egentlig burde gutta slippe å ta den turen, men så lenge XXX spiller i … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. oktober 2015»

Ny uke. Nye muligheter. Vi oppsummerer gullsesongen 1965 og følger stadionbygginga live. Noe sier meg at dette er en av de få mandagene hvor kaffen faktisk rekker å bli kald!

Hockey
Iskrigera reiste til XXX for å hente hjem 3 poeng i helga. Egentlig burde gutta slippe å ta den turen, men så lenge XXX spiller i Get ligaen så har de ikke noe valg. De må reise! Ingen reiser fra XXX beseiret. Denne turen var ikke noe unntak. Hockeygutta vant matchen 1-4 og tok med seg alle poenga hjem til Jordal.

I morra er det Storhamar Dragons som skal få bank på Jordal. Dersom de i det store og hele våger seg inn til byen. Bønda har jo feiga ut før. Kampstart er kl 19.00. Kan være smart å kjøpe billett allerede i dag. Sjappa er åpen og internett stenger aldri!

Ny stadion
Du vet at du kan følge stadionbygginga live her på VPN? Har du ikke oppdatert deg så kan vi opplyse om at det ser ut som om velodromen kommer til å ryke i dag. De er halvveis ferdig med å gjerdet og det har kommet på plass et par svære kraner. Det ser også ut som om de holder på med å ta ned flomlyset over isbanen. De river så det griner på Valle. Sjekk det ut sjæl!

VIF2
Det ble ikke poengrekord for rekruttlaget i 2. divisjon i helga. Gutta gikk på et 1-2 tap mot Finnsens hjemme på Valle.

Amerikansk fotball
Norge spilte EM-kvalifiseringskamp mot Russland i helga. Selvfølgelig var Vålerenga Trolls godt representert i troppen. Hele 9 spillere fra Oslos stolthet spilte med flagget på brystet.

Vi har skjønt at russisk amerikansk fotball har verdens beste rykte. Sportslig er de bra, men det var den greia rundt da. Vi snakker jo Russland. Uansett…Norge tapte kampen forholdsvis klart. Resultatet ble 20-0 og russerne var bedre enn oss på det meste. Når dette er sagt så hadde gutta faktisk muligheter som kunne gitt oss seier, men når vi hadde sjansen til å ta ballen var vi slepphendte begge veier. Les reaksjoner på landskampen her.

Håndball
Vålerenga Herrer ble regel rett utspilt av OSI på lørdag. Gutta gikk på et begredelig 34.22 tap. Det var vondt å se på. OSI var bedre enn oss på alt. Neste kamp er det opp i ringa gutta! Selv om håndballgutta tapte så hadde vi andre lag som vant. Vi gleder oss over å gratulere følgende lag med seier:

J10 Blå vant 17-3 over Kjelsås
J10 Gul vant 10-1 over Snarøya
J11 Blå vant 22-16 over Langhus
G12 vant 30-8 over Holmlia
Herrer B vant 34-30 over UMBI
J15 2 vant 13-11 over Korsvoll
Damer B vant 32-11 over Høybråten/Stovner

Gullsesongen 1965
Har du ikke fått med deg vår serie om gullsesongen 1965 enda? Fortvil ikke. Du kan enda lese om sesongen kamp for kamp. Alternativt kan du lese vår brillefine oppsumering. Vi triller terning og greier. Dette er virkelig noe å kose seg med nå når dagene blir kortere og kveldene lengre. Det er bare å finne fram pleddet, kaffekoppen og stearinlysa. Dette er koselesning på sitt beste.

Vålerenga i dag
Billett til hockeykampen i morra er kjøpt. Termokanna er fylt med kaffe. Da er det bare å benke seg foran dataen og følge «stadionprosjektet- hvert tiende minutt for hvert tiende minutt»! Snakkes i morra!

Legg igjen en kommentar