Dagboka torsdag 1. oktober 2015

Dette ble en sen dagbok, men den som venter på noe godt venter forhåpentlig ikke forgjeves. Om ikke denne boka duger så kommer det en ny en i morgen. Det nærmer seg sakte men sikkert freda’n og det er noen og enhver som venter på en godbit, ikke bare de slintrene med roastbeef som kona … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. oktober 2015»

Dette ble en sen dagbok, men den som venter på noe godt venter forhåpentlig ikke forgjeves. Om ikke denne boka duger så kommer det en ny en i morgen. Det nærmer seg sakte men sikkert freda’n og det er noen og enhver som venter på en godbit, ikke bare de slintrene med roastbeef som kona har lovet deg, men det er kamp i dag og det er kamper til hælja.

Kamp i dag. Det meldes at Jordal Amfi fremstår en litt klam Pokal-øl i plastkrus om dagen og at den er duggfrisk og delvis klar for kamp og Lillehammer. Lillehammer har en seier i år og det var mot XXX Wildtards. Lillehammer bør derfor være enkel skuring og har du en liten pode som bør lære seg at Vålerenga er et lag som vinner og scorer mange mål så er dette kampen å ta han med på. Klubben kjører intervju med Hilt i dag og for mer info om Lillehammer kan du lese denne. Morten Ask er for øvrig ikke med i kveld. Lillehammer har klaget til forbundet og sagt det blir for feige lag. Forbundet har svart at det ikke er ulovlig i konkurranseidrett å være bedre enn noen, men har likevel henstilt til Vålerenga om å vise hensyn i kampen mot manslingene fra Ytre Øyer. Dette kommer da i tillegg til at Tim Mørk er ute med armbrudd, Rasmus Juel har fått en hjernerystelse og at klubben melder at David Bräck er ferdig som hockeyspiller grunnet kneskade

Kampstart er kl 1830. Så kast det på 20-bussen, kom deg på kamp og klem inn noen langwienere til middag i pausene.

Dette er vel å regne som et vorspiel til hælja da det renner inn med kamper.

Vålerengas damelag skal møte Kølabånn og herrelaget er så uheldige at de må en tur til Bodø, og hvem som er de uheldige som må reise kan du lese her.

Man ser også fremover i fotball-Norge. I den anledning er det noen som velger å se bakover også. VG ser blant annet bakover og tar Yngve Hallèn nærmere i øyesyn. Og for et øyesyn det er. Det brenner seg fast på netthinnen din og fremstår som et mareritt det er umulig å bli kvitt. Blant sakene som er nevnt der er selvsagt Gunnarssonsagaen (der selveste Michel Platini uttalte at det hørtes ut som svindel etter å ha fått servert en bånnsalat på tomannshånd av Hallèn. For de som ikke husker det ble alle parter frikjent etter at TV2 drev med sensasjonsjournalistikk godt hjulpet av folk som Hallèn og Hoftun. På tross av frifinnelse så er det Stabæk, Vålerenga og enkeltpersoner de forskjellige klubbens administrasjon som har blitt sittende igjen med svarteper i form av tapte inntekter, tapt merkevare og tapte sponsoravtaler. Stabæk velger å gjøre noe med det, Vålerenga virker å godta at feilaktige påstander ble rettet mot klubben og at store og tradisjonelle sponsorer sa takk og farvel i en periode der mediedekningen var ensidig negativt og der argumentene i ettertid har vist seg å være konstruert og eller ikke korrekte) og Hallèns rævsleiking av Sepp Blatter.

Vålerenga i dag og alle andre dager
Som de fleste har fått med seg kan man nå følge utviklinga på Valle gjennom VPNs eget webkamera. Gjør gjerne det, men ta deg litt fri så du rekker kampen i kveld. Holder ikke det kan du alltids lukke øynene og se for deg at Yngve kommer til og tetter hullene til Sepp med tungen sin slik at han ikke tar inn vann og synker. Ikke det? Kos deg med kamp og webkamera.

 

Legg igjen en kommentar