Dagboka onsdag 30. september 2015

Dagboka på septembers siste dag er kort. Den handler litt om hockey og litt om fotball. Så er det egentlig ikke så særlig mye mer. Dagboka starter med meldinga om at ingen veit hvor lenge hockey-spiller Rasmuss Juell er ute. Han fikk en hodeskade i kampen mot Manglerud/Star og sliter med etterdønninger av dette. Hodeskader … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 30. september 2015»

Dagboka på septembers siste dag er kort. Den handler litt om hockey og litt om fotball. Så er det egentlig ikke så særlig mye mer.

Dagboka starter med meldinga om at ingen veit hvor lenge hockey-spiller Rasmuss Juell er ute. Han fikk en hodeskade i kampen mot Manglerud/Star og sliter med etterdønninger av dette. Hodeskader skal du ikke kødde med så det er utelukkende positivt at de ikke presser Juell på dette. Det som kanskje er litt skummelt er at det ikke finnes en erstatter. Vi veit ikke hvor lenge han er ute, men om du ser på tidligere skader av samme type så kan det være en stund.

Uansett, vi tenker på deg Juell – ikke tenk så mye sjæl. Det får du bare vondt i huet av.

Kast Hallén
I dagens VG kommer det to store overraskelser. Den ene er at vi plutselig syns Bøffel-Stokstad er en fin fyr, det andre er at fotball-ledere i det ganske land tar bladet fra munnen og taler Rom midt i mot.

For å utbrodere litt: VGs Morten Stokstad skriver at flere fotball-ledere, deriblant Vålerengas Stig-Ove Sandnes, går hardt ut mot NFFs president Yngve Hallén.

– Spør du meg personlig, så har jeg siden 2011 ment at Hallén burde gå av. Måten han behandlet kvinnelige styremedlemmer på den gangen var så dramatisk at det burde ha fått konsekvenser, sier Vålerenga-sjefen til VG.

Dette er ikke annet enn fantastiske ord. Ord vi har lengtet etter å høre. I tillegg så ønsker sjefen i Odd, Einar Håndlykken, å granske lederen av NFFs valgkomité.

For oss som er glade i norsk fotball er dette strålende nyheter. For NFFs ledelse er alt annet enn det. Hansken er kastet, Hallén. Og fotball-Norge utfordrer deg til å plukke den opp. Dagboka håper det kommer et benkeforslag på neste fotballting. Da kan det bli et moro ting!

Vålerenga i dag
Vi ser litt på Champions League og ler av disse dumme laga som vil spille fotball midt i uka.

Legg igjen en kommentar