Dagboka tirsdag 29. september 2015

Mange satte frimerke på Terje Hellerud for femti år siden, og mange prøvde og stemple’n. Nå slår Henger’n tilbake. På Frimerkets Dag får Terje sitt eget frimerke med førstedagsstempel på førstedagsbrev med Bohemene som tok VIFs første seriemesterskap i 1965. Det er bare å krysse av datoen lørdag 3. oktober i almanakken. På Frimerkets dag … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 29. september 2015»

Mange satte frimerke på Terje Hellerud for femti år siden, og mange prøvde og stemple’n. Nå slår Henger’n tilbake. På Frimerkets Dag får Terje sitt eget frimerke med førstedagsstempel på førstedagsbrev med Bohemene som tok VIFs første seriemesterskap i 1965.

Det er bare å krysse av datoen lørdag 3. oktober i almanakken. På Frimerkets dag i Lilleborg kirke vil det bli feiret en dobbelt historisk begivenhet: Sentrum Filatelistklubb vil feire sin 85 års dag sammen med Vålerengas fotballbohemer. Spillerne innkasserte VIFs aller første seriegull for 50 år siden. Bohemene, med Terje «Henger´n» Hellerud i spissen, kommer.

Vålerenga Historielag og Sentrum FK har gått sammen om ovennevnte arrangement for blant annet å hylle de ekte bohemene. I lokalene blir det både frimerkeutstilling, og fotoutstilling om Bohemene som regjerte på Bislett i en ti års periode på 1950 og 60-tallet. Utstillingen vil legge vekt på gullåret 1965 og seriepokalen vil også bli fremvist. Lørdag vil også SFK og Vålerenga Historielag utgi et personlig frimerke med Henger´n og i tillegg et unikt førstedagsbrev med bilde av seriemesterne. Bohemene vil selvfølgelig signere FDC (First Days Cover)

I tillegg vil Postens frimerkedirektør Halvor Fasting, som også sitter i styret i Vålerenga Fotball Elite, fortelle om frimerker og om sitt engasjement i Vålerenga. Det vil også bli fremført Vålerengalåter på gitar. Denne dagen bør ingen med frimerke- og/eller Vålerengahjerte gå glipp av.

NB! Opplag kun 200. 100 er forhåndssolgt. Førstemann til mølla. Selges kun lørdag 3. oktober i Lilleborg kirke og 10. og 11. oktober i Vålerenga kjerke.

Verdens Hjertedag
markeres i dag, og i den anledningen tok dagboka pulsen på et hypoventilert venterom et sted i Norge. Innafor døra strammes mansjetten. Sprøyter stikkes. Et eller flere velmente ord om fett og mosjon går hus forbi. Værsågod neste. Underholdningsverdien er temmelig laber. Sus i hjerteklaffer og søvndyssende tikktakk fra EKG-en. Det smeller i en dør. Noen roper hjelp. Var det nå vi skulle ropt La ham dø! ?

Enkelte arenaer kan med fordel utmerket godt være supporterfrie. På den annen side må supporterarenaen få være som den er. Men TV2-teamet med Davy Wathne i spissen har fått det for seg at de vil sprite opp tribune- og fotballsofastemninga. Vil du vite mer om sprøytet leser du mer på klubbens sider, men vi anbefaler på det sterkeste at du lar det være. Styr unna Caravan Of Love

Vålerenga i dag
Mikkelsmesse. For den uinnvidde: Merke-og navnedag til landets ubestridte fanzine-general, Mikkel Kjelstrup. Gratulerer med dagen, Mikkel!

Vålerenga lørdag

FDC frimerke Terje Hellerud

Lilleborg Kirke lørdag kl 10.00-16.00

  • 14.00 Bohemene kommer. Intervju med seriemesterne 1965 med Terje Hellerud i spissen. Gutta signerer FDC ca en times tid. Konferansier: VIF- historiker Jarle Teigøy
  • Ca. 14.30 Mitt engasjement i Vålerenga. Har vi fortsatt behov for frimerker? Ved Frimerkedirektør og styremedlem i Vålerenga fotball Elite Halvor Fasting.
  • Ca. 14.50 Opptreden v Camilla. Vålerengasanger fremføres på akustisk gitar. Mitt Vålerenga handler om historien til VIF med bohemene.

Legg igjen en kommentar