Dagboka torsdag 10. september 2015

Litt rask dagbok i dag, fordi skribenten har vondt i hodet. Vi skylder på overtidsjobbing… Glem ikke at Enga-verden lever, også i dette herrefotballvakuumet mellom landskamper og tippeligaens restart. Løskrutt da damene var på pippipjakt Vålerengas damelag møtte de kvinnelige representantene for jernbanestasjonen på vei til Gardermoen i Valhall i går kveld. Sluttresultatet blei et … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 10. september 2015»

Litt rask dagbok i dag, fordi skribenten har vondt i hodet. Vi skylder på overtidsjobbing… Glem ikke at Enga-verden lever, også i dette herrefotballvakuumet mellom landskamper og tippeligaens restart.

Løskrutt da damene var på pippipjakt
Vålerengas damelag møtte de kvinnelige representantene for jernbanestasjonen på vei til Gardermoen i Valhall i går kveld. Sluttresultatet blei et skuffende 1-4 tap. Rapportene tyder på at Vålerenga var best i første omgang, men der vi bomma på sjansene våre, satte pippipene alle sine 3. Vår nybakte landslagsspiller Camilla Christensen scoret Engas mål.

Zahid mot toppformen?
Ghayas Zahid var med på å rundspille England med U21 landslaget her om dagen. Det endte med 0-1 tap på Marienlyst, men det kunne ha endt helt annerledes, hadde bare Zahids langskudd vært noen få centimetere lavere. Tverrliggeren sto dessverre i veien. Vi tar det som et tegn på at toppformen til vår unge playmaker er i anmarsj, og Zahid melder sjøl om at det er på tide at formen kommer nå. Vi kunne ikke vært mer enig, og; husk å løfte blikket Ghayas!

Snart helg, snart kamp
En Zahid i god form kan vi trenge når det nå nærmer seg helg og kamp mot Viking. Undertegnede synes Viking har overprestert i det siste, i hvert fall med tanke på at de har mista de fleste av sine beste spillere i overgangsvinduet. Et Enga med 3 strake tap skal nå reise den berømte «kjerringa» og vise at vi har noe i medaljekampen å gjøre. Mer oppladning til kampen kommer i løpet av de neste dagene.

Dagen i dag
Vi tar to paracet, forsover oss, ser helga i det fjerne, smiler, og lurer på om vi skal dra på quiz på Times bar for å bruke den informasjonen vi allerede besitter, eller dra på «Lansering av stedsanalyse Tøyen» for å bli klokere om nærområdet.

Legg igjen en kommentar