Dagboka tirsdag 8. september 2015

Vi markerer FN-dagen for lese-og skriveferdigheter med at det ikke gjør noe om skriveferdighetene skranter så lenge det ikke er noe å skrive om Før vi kaster oss over denne tirsdagens manglende Enga-nyheter, gratulerer vi oss selv med at vi har fått ut finger’n og kåret en vinner i vårens skrivekonkurranse. Når skrivekunsten halter i egne … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8. september 2015»

Vi markerer FN-dagen for lese-og skriveferdigheter med at det ikke gjør noe om skriveferdighetene skranter så lenge det ikke er noe å skrive om

Før vi kaster oss over denne tirsdagens manglende Enga-nyheter, gratulerer vi oss selv med at vi har fått ut finger’n og kåret en vinner i vårens skrivekonkurranse. Når skrivekunsten halter i egne rekker, er det godt å ty til skrivefør kraft utenfra.

VPN oppfordret leserne til å sende inn sin beste Vålerenga-opplevelse og skribenten bak historien som fikk flest visninger får nå tilsendt signert «Tilbake til østkanten» T-trøye. Tusen takk for gode bidrag. Her er resultatlista:

  1. Tores keeperhansker – 1105 visninger
  2. Klubben for alle – 912 visninger
  3. På tur med Vålerenga – 801 visninger
  4. Bakern Børre – 729 visninger
  5. Arven etter Ivers – 632 visninger

Tores keeperhansker skrevet av Dag-Even Martinsen Torsøe vinner konkurransen. Gratulerer! T-trøya sendes i god tid før vi er tilbake på østkanten!

Vi har ikke premier i vår neste konkurranse. Der oppfordrer vi leserne til å sende inn årets beste Vålerenga-opplevelse og vi regner ikke med særlig mange kvalifiserte bidrag når det gjelder spilte kamper. Eller forspilte kamper for å si det sånn. Men om noen kan sende inn noen glupe tanker om åssen Vålerenga skal komme tilbake på vinnersporet der de hører hjemme, er premien muligheten til Europa-tur neste år.

De som ikke har det i beina har det i halsen eller øra. Vi har fått Vålerengas tvers-og tilbakespill i vranga, mens de som selvfølgelig har troa (vif-tv) mener problemene sitter mellom øra. Vranghalsen vår er til å leve med, men på Valle trengs det ørelege snarest mens Reka tar en Finn Kalvik:

– Vi skal trene godt denne uka fram mot Viking-kampen og prøve å finne igjen til oss sjøl. Det har vi sagt flere uker nå, men nå er vi nødt til å finne igjen til oss sjøl (Rekdal på vif-tv)

Jeg får ikke sova
får ikke fred
Er gretten om morran
Har vondt for å le
..Prøver å finne meg sjæl..

Finn Kalvik

Dagen i dag

  • For nøyaktig 74 år siden starta beleiringen av Leningrad. Her snakker vi spell mot etablert forsvar. Ikke 2 ganger førtifem minutter, men hele 900 ganger 24 timer. Ikke uventet sto det angripende laget igjen som tapere.
  • Jokke ville fylt 51 år i dag.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 8. september 2015»

Legg igjen en kommentar