Dagboka mandag 31. august

Mandag…du herlige mandag. Hvor jeg elsker å kjenne din sødme fylle meg og gjøre meg mett på livet. Det er ikke lunsj enda, men jeg har allerede rukket å forsove meg, droppe frokost, glemt å fornye månedskortet, bli tatt i kontroll på T-banen og bli minnet på helgens flaue tap av noen eplekjekke kollegaer med talefeil. Dagboka … Fortsett å lese «Dagboka mandag 31. august»

Mandag…du herlige mandag. Hvor jeg elsker å kjenne din sødme fylle meg og gjøre meg mett på livet. Det er ikke lunsj enda, men jeg har allerede rukket å forsove meg, droppe frokost, glemt å fornye månedskortet, bli tatt i kontroll på T-banen og bli minnet på helgens flaue tap av noen eplekjekke kollegaer med talefeil. Dagboka er igjen, noe motvillig, levert.

Kampen mot Ålesund

Fredag reiste vi til Ålesund for å ta med oss tre poeng. Vi returnerte med nok et tap og uten buss. Det er ikke Vålerenga uten kaos, heldigvis har vi vært ute en vinternatt før. Vi ser helt klart humoren i den avskiltinga. Vi ser derimot ikke humoren i tapet.

Mini og damene…ikke nødvendigvis i den rekkefølgen

La oss snakke om noe gøyere. La oss snakke om damer. Lørdag gjestet Arna-Bjørnar Valle og fjorårets bronsevinner ble sendt hjem i skam. VIF-damene feide over gjestene sine slik gode vertinner skal gjøre. Ikke bare ble alle tre poenga igjen hjemme på Valle men damene tetta også igjen bak og putta hele 4 mål. Det gutta ikke får til for tida får jentene til og det med sminke og fashionable sko. Se og lær gutta…se og lær!

 

Kald type
Kald type

 

Vel…denne «se og lær»-greia gjelder ikke for Mini. Vi synes det er stas at Mini ser opp til fotballjentenes beauty rutiner men det får være måte på.

Den rosa leppestiften han hadde på seg under søndagens fotballsending på TV2 er for kald i nyansen. Han er vel mere en «høst»-type og ikke «vår» eller «sommer». Neste helg burde sminkøren hans heller gå for en korallnyanse i stedet.

 

Liiiin mot VIF2

Våre nest beste menn møter Lyns «beste mannskap» i kveld på Bislett. Det står så stusselig til på den andre siden av elva at supportera for lengst har begynt å gi bort skjerfa sine. Hvor stusselig og trist er det ikke når man tar fram kampskjerfet sitt og tenker ”jaja, du finner vel noen som liker deg en dag. Jeg gir deg til Frelsesarmeen.”? Lyn har bare 8 – åtte- stusselige poeng å vise fram før dagens match. De dominerer suverent nedrykksplassen. La oss stille mannsterke på Bislett i kveld. La oss synge ut dusinet av kakibukser som kaller seg Bastionen, mens gutta på banen gjør jobben og sender dem ett skritt nærmere 3.divisjon. Kampen begynner kl. 19.00. Billettprisen er 100 kroner. Vi minner igjen om at alle inntekter fra eventuelt kiosksalg tilfaller Lyn i sin helhet, så spis før du kommer.

Ellers har det vært avholdt styremøte i Vålerenga Fotball Elite og aksjeselskapet. Der ble både økonomi, sportslig status og lønnspolitikken til a-laget gjennomgått. Les mer om dette på klubbens sider.

Vålerenga i dag

Vi super kaffe og leser aviser om et mål som burde vært annullert som hands. VPN er litt triste fordi målet ikke ble godkjent med en enda tydeligere hands slik at romsaværingene får lære seg å kjenne på litt empati med Sandefjord og Bohinen neste gang de blir forfordelt på Alfheim. Uansett…vi fortsetter å supe kaffe mens vi mumler noe om karma.

Etterpå blir det et par øl på Bohemen før vi setter kursen mot Bislett og bivånelsen av at gutta våre sender Liin ett skritt nærmere 3. divisjon. Dette blir en bra mandag.

2 kommentarer til «Dagboka mandag 31. august»

Legg igjen en kommentar