Dagboka fredag 28. august 2015

Velkommen til ukas siste dagbok. Det går mot helg og vi har bortekamp mot Ålesund. Det er også nest siste helg før det er sesongstart i hockey. Vi som er «året rundt med vålerenga» må olje inn kalenderen med glidemiddel for å få en behagelig følelse gjennom tidsklemma. Vi liker det! Kampen mot Ålesund I … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. august 2015»

Velkommen til ukas siste dagbok. Det går mot helg og vi har bortekamp mot Ålesund. Det er også nest siste helg før det er sesongstart i hockey. Vi som er «året rundt med vålerenga» må olje inn kalenderen med glidemiddel for å få en behagelig følelse gjennom tidsklemma. Vi liker det!

Kampen mot Ålesund
I kveld møter vi Ålesund. Wæhler og Fredheim Holm er som vi veit ute på grunn av gule kort. Lundström og Larsen er inne. Resten av troppen består av Sascha Burchert, Michael Langer, Markus Nakkim, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Enar Jääger, Alexander Mathisen, Rasmus Lindkvist, Christian Grindheim, Melker Hallberg, Herman Stengel, Sander Berge, Elias Mar Omarsson, Ghayas Zahid, Deshorn Brown, Mohammed Abdellaoue.

Når vi først stiller uten Wæhler og Fredheim Holm finnes det værre motstand enn Ålesund. Det sier mye om en klubb når de sparker Harald Aabrekk etter fire kamper men beholdt Dede Anderson i to år uten at han dukket opp

Liiiiin
Mens førstelaget reiser til Ålesund for å sløye fiskebønder, reiser andrelaget på mandag til deilige Bislett på vestkantsafari. Å tape mot gutta med vannkjemma hår, 70 kg med spraytan, UGGs og en Ng i oppførsel som følge av nedlatende oppførsel mot akademikere som tjener mindre enn far les lærere, er ikke noe alternativ. Stedet er Bislett. Kampstart er klokken 19.00 mandag 31. august. Billettprisen er 100 kroner. Husk at alle inntektene av eventuelt kiosksalg går uavkorta til Liiiin, så spis før du kommer.

Håkki
Den årlige retrodraktauksjonen startet i går. Det blir i følge klubbens hjemmesider lagt ut flere godbiter i løpet av dagen i dag. Så er du keen på å utvide draktsamlinga di så er det bare å hive deg rundt og legge inn bud.

Vålerenga Hockey har kommet seg på Snapchat. Følg RealVIFhockey. Gutta er rause med å by på seg sjæl. Og la oss være ærlige: Alle som følger Vålerenga Hockey eller har sett én episode av Iskrigerne lurer veldig på om dette er Folles siste sesong med eget hår.

Vi i VPN har tidligere spådd Martin Laumann Ylven som ny publikumsfavoritt på Jordal. Det ser ut som om vi kommer til å få rett. I går spilte Iskrigera treningskamp mot Frisk Asker. Vi var ikke på kampen men vi mottok følgende oppdatering på sms: (Klarer du ikke lese sms-rekka sier du? Trykker du på bildet så får du det opp i full størrelse)

IMG_3425(1)

Etter en kamp med han på isen trenger man iallefall ikke bekymre seg for at plastsetene på Jordal skal tørke ut og sprekke. Gutta vant forøvrig kampen 1-3. Vi har blitt fortalt at kampens høydepunkt var når Ylven gestigulerte og mima «erru helt blind eller» til en friskspiller etter 0-2 scoringa. Greit…vi kommer til å være underdogs i år, men vi veit at vi kommer til å gøye oss som pokker innimellom. Vil du være med på moroa? Kjøp sesongkort!

Vålerenga i dag
Vi gjør som Moa og resten av gutta: Øver opp synet og skriver navnet vårt med begge beina, samtidig som vi krysser fingra for at forbundet innfører synsøvelser for dommerne også.

Hva enn du velger å gjøre i kveld:  Claus Lundekvam har betalt mye for å gjøre det samme, og det med folk han ikke kjenner.

En kommentar til «Dagboka fredag 28. august 2015»

Legg igjen en kommentar