Dagboka onsdag 26. august 2015

Den endelige dommen over en omdiskutert offside i 2005 er her og den er helt i tråd med det VPN har sagt hele tiden. Tidenes kamp Tv2 sitt herlige konsept (ja, i dag skryter vi av dem!) Tidenes kamp har kommet med en ny episode. Denne gangen tar de for seg kampen Start-Fredrikstad, i siste serierunde … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 26. august 2015»

Den endelige dommen over en omdiskutert offside i 2005 er her og den er helt i tråd med det VPN har sagt hele tiden.

Tidenes kamp

Tv2 sitt herlige konsept (ja, i dag skryter vi av dem!) Tidenes kamp har kommet med en ny episode. Denne gangen tar de for seg kampen Start-Fredrikstad, i siste serierunde i 2005. Vi får se litt om Vålerenga også, men ikke så mye som vi skulle ønsket. Vi regner med at TV2 lager en egen episode om det.

De tar også for seg Start sin omdiskuterte utligning som ble avblåst for offside. Denne skribenten må innrømme at han ikke var klar over diskusjonen på Sørlandet før i 2014, men nå har man fått det endelige beviset på at det var offside, som du kan se av bilde øverst. TV2 har gjort nye analyser med verktøy fra 2015 og da er det ikke mye tvil. Offside!

Spillernes posisjoner når ballen blir spilt. Starts Bärlin er tydelig i offside.
Spillernes posisjoner når ballen blir spilt. Starts Bärlin er tydelig i offside.
offside start 2005
Med Tv2 sine verktøy har de fått endret til korrekt vinkel. Offsiden blir da ekstra tydelig.

Tror vi at sørlendingene vil legge diskusjonen død etter dette? Vi tviler.. Bryr vi oss? Ikke akkurat. Gullet fra 2005 er vårt.

1965

I 1965 tok Vålerenga sitt første seriemesterskap. I anledning av at det er 50 år siden så har VPN en serie gående som tar deg gjennom hele sesongen. Vi legger ut kampreferater og andre godbiter på de faktiske kampdatoene.

Nå er vi kommet til hjemmekampen mot Lyn, som vi rett og slett har kalt «Henrettelsen».

Alle sakene om 1965-sesongen finner du her.

Mortadha Alkanany

Alkanany scoret et fantastisk mål mot Stabæk 2 på mandag. Klanens Webradio har vært så hyggelige å lagt ut målet på Youtube sånn at vi alle kan få se det herlige brassesparket:

 

Vålerenga i dag

Vi pisser på sørlandet og tar en skål for seriegullet i 2005. Vi glemmer heller ikke gutta fra 1965 som sikret Vålerenga sin første gullmedalje. Skål!

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 26. august 2015»

Legg igjen en kommentar