Dagboka torsdag 13. august 2015

Det nærmer seg kamp i Trondheim. Skal du på tur? Det bør du! Søndag er det duket for årets mest avgjørende kamp i Tippeligaen. Vinner Rosenborg så sikrer de gullet, vinner Vålerenga er det fortsatt litt spenning i toppen. Det er fortsatt ledige billetter til kampen og bussen på vei oppover. SAS har klinka til … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 13. august 2015»

Det nærmer seg kamp i Trondheim. Skal du på tur? Det bør du!

Søndag er det duket for årets mest avgjørende kamp i Tippeligaen. Vinner Rosenborg så sikrer de gullet, vinner Vålerenga er det fortsatt litt spenning i toppen.

Det er fortsatt ledige billetter til kampen og bussen på vei oppover. SAS har klinka til med noen rimelige billetter for de som vil oppover.

Også Scandic Lerkendal ønsker oss på besøk! De tilbyr følgende priser: pris på kr 590,- (enkeltrom) eller kr 690,- (dobbeltrom) ved ledig kapasitet. Ved bookinger hos Scandic så ringer dere:  21 61 51 00, trykker «1» for booking og oppgir «Vålerenga Supporter» som bookingkode.

Billetter til selve kampen kjøper du her: Rosenborg – Vålerenga.

Med andre ord, denne borteturen kan du ordne fra sofakroken, sette deg på et billig fly, videre til et billig hotellrom og du vil da ha cirka 50 meter å gå til kampen før du setter deg på et billig fly hjem igjen.

Vi ses i Trondheim!

Vålerenga – Molde

Jupp, det er neste hjemmekamp. Søndag 23. august klokka 15.30.

Nå som Molde virkelig rakner i sømmene så kan dette bli en morsom kamp. Etter gårsdagens match i Stavanger, hvor de røyk ut av cupen, og hele Norge for alvor fikk se hvor mange bortskjemte drittunger som spiller for laget så regner vi med at nedturen forsetter fremover.

At Molde har klart seg så lenge i toppen skyldes kun Røkke og kompisene som har løftet luftslottet opp til høyder byen virkelig ikke fortjener. Mange vil vel mene at det er å kaste stein i glasshus, men der Molde lå på dere normale nivå før de fikk hjelp, så er det gammel moro, skjeletter i skapene og elendig ledelse som må ta skylda for at Vålerenga nesten gikk på rævva. Heldigvis ser det nå ut til at begge klubbene er på vei til plassene de virkelig fortjener.

Meld deg på klubbens arrangement på Facebook:

Du skal vel på neste hjemmekamp?

Posted by VPN on 10. august 2015

Og kjøp billett her: Vålerenga – Molde

Ruben Kristiansen

Det er vanlig at spillere blomstrer litt når de forlater Vålerenga. Presset er mindre og man spiller ofte på et lavere nivå. Akkurat det skjedde for Ruben Kristiansen for Brann i går. De lå under 2-1 mot Åsane i byderbyet der borti vest når Ruben kommer på 16-metern og kliner til. Litt flaks at den gikk via en Åsane-spiller, men den gikk rett i kassa.

Ikke verst for en spiller som har spilt 15 kamper i Tippeligaen i år uten å få hverken mål eller assist. At han i det hele tatt skyter kom som en liten bombe for oss.

Uansett, hvordan han ellers gjorde det aner vi ikke, da vi ikke gidder å se på dritt. Matchen endte 2-2 og de begynner å se ut som at Brann må ta veien via kvalik for å ha sjanse for å rykke opp. Der kan de fort møte Mjøndalen igjen og vi husker jo hvordan det gikk sist.

Treningskamp

Hockeygutta er i gang med oppkjøring til ny sesong og spiller treningskamp mot Storhamar på Jordal i dag. Matchen begynner klokka 18.30 og billetter får du til 75 kroner (barn gratis)!

Kjøp billett her: Vålerenga – Storhamar

Unggutta på landslaget

Det gror godt i de yngres rekker og nå er Sander Berge og Mathusan Sandrakumar tatt ut i troppen som skal spille firenasjonersturnering i Sverige mellom 2. og 8. september.

Vi gratulerer!

Legg igjen en kommentar