Dagboka onsdag 12. august 2015

Nei, dette var ingen spennende dag. Verken for Josefine eller Vålerenga. Rubin eller bare Ruben? Vi er inne i den siste uka i overgangsalderen og registrerer en vestgående tendens. Spillernes gang over fotballhimmelen følger sola fra øst til vest. Vålerenga forsvenskes. Brann fylles opp av Vålerenga rejects. Sivert kom hjem til pappa’n sin, en trenerpappa … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. august 2015»

Nei, dette var ingen spennende dag. Verken for Josefine eller Vålerenga.

Rubin eller bare Ruben?
Vi er inne i den siste uka i overgangsalderen og registrerer en vestgående tendens. Spillernes gang over fotballhimmelen følger sola fra øst til vest. Vålerenga forsvenskes. Brann fylles opp av Vålerenga rejects.

Sivert kom hjem til pappa’n sin, en trenerpappa som fikk ønskedrømmen sin oppfylt og som skal lage landslagsspiller av Ruben Kristiansen igjen. I dag debuterer Ruben i gummidrakt mot mektige Åsane. Kristiansen har tidvis slitt i Vålerenga, og Kjetil Rekdal har offentlig gitt uttrykk for en lunken holdning overfor nordlendingen.(Bergens Tidende) Kalles du forresten nordlending når du er fra Troms?

Dagboka i går var ikke helt enig med Reka og det førte til et sløvt gjengoppgjør på kammerset der opptellingen viste at 98% av redaksjonen holdt med Rekdal og 2% burde holdt kjeft. Ruben var bedre i fjor mens Vålerenga er bedre i år. Case closed.

Fjernt fjernsyn
Skøyte-Norge som tross iherdige forsøk ikke klarte å ødelegge stadiondrømmen på Valle, har endelig klart å ødelegge seg selv. Å fjerne 10.000-meter’n er dødsstøtet. NRK er ikke enig. -Titusen tar for lang tid, sier NRKs sportsredaktør til BT.

TV betaler og TV forsyner seg. Blander seg i arrangementer og regler. Tid er penger. Penga rår. Kjør på. To ganger 30 og vekk med tilleggstid og offside. Vi krever hurtigere fotball. Én omgang er nok.

Vålerenga i dag
Dagboka i dag sier vel sitt. Lite å skrive hjem om.

En kommentar til «Dagboka onsdag 12. august 2015»

Legg igjen en kommentar