Dagboka tirsdag 11. august 2015

En dag nærmere Europa. Vi ser på den potensielle CL-lista til Reka, som forøvrig mener at Vålerenga først må bli gode nok… En flik av framtida Med 85 tilskuere i ryggen banka vålerengajuniorene gørra ut av Holmen i Vallhall i går kveld. 6-0. Null mål i første omgang, fire det siste kvarteret. Vålerenga 2 stilte … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. august 2015»

En dag nærmere Europa. Vi ser på den potensielle CL-lista til Reka, som forøvrig mener at Vålerenga først må bli gode nok…

En flik av framtida
Med 85 tilskuere i ryggen banka vålerengajuniorene gørra ut av Holmen i Vallhall i går kveld. 6-0. Null mål i første omgang, fire det siste kvarteret. Vålerenga 2 stilte med reint juniorlag og manglet de fleste A-lagsjuniorene, skriver vif-fotball.no under overskriften Målfest mot Holmen. Vålerenga krøp forbi Senja til sjuende plass i Oddsen-ligaen avdeling 1, mens Holmen holdt stillingen som beste nedrykkslag.

Og da må det selvfølgelig feires skikkelig. Vi kan ikke si annet enn at vi digger dette:

Vålerenga 2 stilte med dette laget:

Adrian Jonuzi Møller
Mathusan Sandrakumar
Mats Lien Vågan
Svein Marius Koss
Tega George –  4-0 (84′)
Rino Falk Larsen
Mattias Totland
Mortadha Jassim Alkanany – 2 mål (64′ og på overtid)
Niklas Castro (Ulrik Koren fra 85) – Det viktige tredje målet (76′)
Henrik Udahl (Mats Andersen fra 63) – 1 mål (straffe 50′)
David Coulibaly (Lars Olden Larsen fra 77 – 5-0 84′)

Hvem av disse spillerne som spiller seg inn på lista til Reka er umulig å se. Det blir langt fra alle. Blir det tre, eller blir det ingen?
Hvilken liste?

Vi snakker Champions League

Real Madrid kampen ga mersmak, skriver SPORTEN.COM, nå vil sjefen ta VIF ut i Europa. Vi siterer i fleng:

I 2005 tok Kjetil Rekdal Vålerenga til sitt første seriegull på over 20 år. Nå har han satt seg nye og enda høyere mål med klubben med flere spennende spillere i spissen.

Treneren ønsker å ta klubben til spill i Europa og til og med Champions League

Blant de spillerne Rekdal trekker frem som han mener har potensiale til å spille i – eller en dag ta VIF til Champions League, er fellesnevneren alder. Ung alder. Spillere som kan vokse, men som har noe å vokse på. Likevel mener han rutine også er ekstremt viktig for å lykkes ute i Europa.

– Markus Nakkim (19), Ivan Näsberg (19), Ghayas Zahid (20) Elias Mar Omarsson (20) og nevnte Stengel er dem som har størst potensiale og størst forbedringspotensiale. De er for all del gode allerede, men de kan være med å ta det store steget. Disse gutta og resten av laget må bli bedre om vi sammen som lag skal ta de stegene, men det er viktigst med de unge, sier Rekdal bestemt.

– Dessuten har vi flere av de som har et bra nivå inne, som Kjetil Wæhler, Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm – og «Moa», selvfølgelig, så vi får se hva det kan bli til på sikt. Men klart kan vi ikke regne med de siste jeg nevnte i altfor mange år fremover.

– Men vi må bli gode nok, og vi kommer ikke ikke inn i Champions League før vi er det, avslutter Rekdal til Sporten.com.

Ruben Kristiansen har spilt i stygg drakt før, han .... Bilde hentet fra The Mirror
Ruben Kristiansen har spilt i stygg drakt før, han ….
(Bilde hentet fra The Mirror)

En av dem Reka ikke tror er god nok for Vålerenga er Ruben Kristiansen. Vi er ikke helt enig, men våre vage protester var ikke nok til å stoppe overgangen og turen, eller nedturen, mot vest. Ruben bretter sammen Norges vakreste fotballdrakt og ifører seg verdens styggeste (Aftenposten.no). Les og se mer på Mirror.co.uk :

The 11 worst kits of the season: world football’s most horrendous strips of 2015/16

Vi tror Ruben takler det, han spilte i stygge klær i to sesonger før han kom til oss. Tromsø ser som kjent ut som bedriftsidrettslaget til Friday’s bortsett fra at de ikke er i nærheten av kelnerne spillemessig. Men vi syns det er litt synd dette her. Vi liker Ruben, han fortjener ikke sånn skjebne. Takk for innsatsen og farta du ga oss!

En annen som ikke er i klubben lenger, Toro, er ikke i andre klubber heller. Sånn er det i Molde. Der rettes baker for smed med største selvfølgelighet. Bare fordi skjelvne Molde-spillere ikke klarer å sette straffer er det treneren som straffes og Skullerud måtte gå på dagen. Vi spår at dette er begynnelsen på en lang utforbakke for de styggeblå. Vi skal med glede hjelpe dem til å få opp farta og sparker i gang nedturen dems søndag om to uker. Legg merke til tidspunktet: Søndag 23. august klokka 15.30. Flytta på kort varsel fra lørdag. Grrr.

Vålerenga i dag
Til Trondheim i helga? Spesialtilbud for dem som vil bli med på bortefesten (vif-fotball.no) Det haster.

Legg igjen en kommentar