Se Vålerenga 2 – Holmen direkte her

Vålerenga 2 tar i mot Holmen til kamp i Oddsenligaen idag.  You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page. Før kampen ligger Vålerenga 2 på en behagelig 8. plass, mens Holmen ligger på 12. plass og nedrykk. Sendingen produseres av Christian Haksø og kommenteres av Klanens Webradio. Se … Fortsett å lese «Se Vålerenga 2 – Holmen direkte her»

Vålerenga 2 tar i mot Holmen til kamp i Oddsenligaen idag. 

Før kampen ligger Vålerenga 2 på en behagelig 8. plass, mens Holmen ligger på 12. plass og nedrykk.

Sendingen produseres av Christian Haksø og kommenteres av Klanens Webradio. Se kampen helt gratis i videovinduet under.

Vålerengas tropp: Adrian Møller, Kristoffer Klaesson, Madhusan Sandrakumar, Sander Pettersen, Mats Vaagan, Mats Andersen, Svein Marius Koss, Ulrik Koren, Rino Falk Larsen, Lars Olden Larsen, Mattias Totland, Mortadha Alkanany, Aron Dønnum, Tega George, Jonathan Serrano, Niklas Castro, Henrik Udahl, David Coulibaly

Legg igjen en kommentar