Melker Hallberg klar for Vålerenga

Italia proffen Melker Hallberg er klar for Vålerenga og er aktuell allerede i morgendagens kamp mot Tromsø. 19-åringen går dermed rett inn i troppen som møter Tromsø i morgen, forutsatt at alt av papirer kommer på plass. Han får også sin første Vålerenga-trening på Ullevaal i dag. Melker Hallberg spilte for Kalmar i Sverige frem … Fortsett å lese «Melker Hallberg klar for Vålerenga»

Italia proffen Melker Hallberg er klar for Vålerenga og er aktuell allerede i morgendagens kamp mot Tromsø.

melker-hallberg_dbi98o46w6am1b3bpqwkbtzbf19-åringen går dermed rett inn i troppen som møter Tromsø i morgen, forutsatt at alt av papirer kommer på plass. Han får også sin første Vålerenga-trening på Ullevaal i dag.

Melker Hallberg spilte for Kalmar i Sverige frem til han ble solgt til Udinese for cirka et år siden, han signerte da en fem-års avtale. Siden den gangen har han blitt matchet i Italia, men nå følte altså Udinese at det var på tide å gi han mer regelmessig kamptrening. Dermed kommer han på lån til Vålerenga ut sesongen. Dette er en spiller Udinese har klokketro på, så Vålerenga har ikke fått med en opsjon på kjøp i avtalen.

– Udinese har tenkt å satse på Hallberg, og det var ikke snakk om å få til noe opsjon på kjøp i dette tilfellet. Uansett passer et lån oss bra nå, det er en god spiller vi får inn, sier Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

Melker er 180 høy og veier 68 kilo. Vi regner med at han får pålegg om styrketrening fremover. Han har videre to gode bein, god på langskudd og kan bekle alle plasser på midtbanen.

– Scouten vår har sett spilleren siden han var 15. Han er en ganske komplett og energisk spiller, er god med ball og kan skyte med begge bein. Han kan spille i alle posisjonene på midtbanen, sier Rekdal.

For Sveriges landslag har han kamper for U17, 19 og 21. Han debuterte for Kalmar i Allsvenskan allerede som 16-åring og er sett på som et av Sveriges største talenter.

Vi har jo allerede en sang som passer perfekt for Melker: «Mø-mø-mø». Alternativte kan vi prøve oss med «La la-la la la, Warm it up, La la-la la la, The boys are waiting, La la-la la la».

Her kan du se noe av det Melker Hallberg viste mens han spilte i Allsvenskan:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=SbNUiw_dpaU]

3 kommentarer til «Melker Hallberg klar for Vålerenga»

Legg igjen en kommentar