Dagboka torsdag 6. august 2015

Vi tar et oppgjør med idioti i dagens dagboka. Livet og sånn Noen ganger dukker det opp idioter. De fleste foreldre håper vel at de skal slippe å være vitne til noe slikt, men det skjer. Dagens dagbok håpet vi faktisk på at skulle bli levert direkte fra en av Oslos fødestuer, men vi har … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. august 2015»

Vi tar et oppgjør med idioti i dagens dagboka.

Livet og sånn

Noen ganger dukker det opp idioter. De fleste foreldre håper vel at de skal slippe å være vitne til noe slikt, men det skjer. Dagens dagbok håpet vi faktisk på at skulle bli levert direkte fra en av Oslos fødestuer, men vi har ikke hørt noe fra dagens mann. Om det betyr at ungen allerede er ute eller om dragen har sagt et bestemt nei til skriblerier på VPN aner vi ikke, men vi ser mulighetene.

Idiotiet som vi referer til i dag kommer fra Finn Borgersen som i går hadde en kronikk om vår nye stadion i Aftenposten. Vi linker ikke til kronikken rett og slett som en liten protest mot avisa som lar folk komme med slikt håpløst oppgulp på sine sider. Hadde herr Borgersen i det minste satt seg inn i prosjektet og sett hva annet enn kun en fotballstadion til Elitelaget som er med så kunne vi ha vurdert å ta en opplyst diskusjon.

Vi velger istedenfor å overlate det som i det minste er et forsøk på et skikkelig svar være opp til Klanen, og konkluderer med at Finn Borgersen har sterkt reduserte sjelsevner. Og vi er ikke mer seriøse enn at vi legger ved dette bilde:

11853876_10153374648270743_965761393_n

Sånn går det når man viser at man er svimlende dum og utdatert.

Kabal av spillere

Eller spillerkabalen som vi også kaller den. Uansett, Vålerenga prøver fortsatt å få den til å gå opp.

I går spekulerte vi i vår overgangssak om Melker Hallberg kommer til Vålerenga. Vi har en mistanke om at vi finner ut av det ganske snart og sjekker du twitter-meldinga til Aperopet, https://twitter.com/Aperopet/status/629195626689990656klarer å legge sammen 2+2 og får svaret 4, så gratulerer vi.

Samtidig vet vi at Robert Lundstrøm nå er på plass på Valle. Det betyr at han er klar for kampen mot Tromsø i morgen.

Vi har også en John Arne Riise på treningene om dagen, han skal komme i form før han stikker til India. Det vi lurer på er om John Arne trekker på seg den blå drakta til kampen mot Real Madrid? Vi har forsøkt å få svar på akkurat det, uten hell så langt, men vi fortsetter å jakte på svar. Samtidig minner vi om at Daniel Braaten fikk spille showkamp mot Barcelona for noen år siden når han trente med Vålerenga.

Kamp i morgen 

Det er kamp i morgen når Tromsø kommer på besøk. Les vår før kamp sak: Tromsø – med gråtekoner og selvmedlidenhet som våpen.

Har du enda ikke skaffet deg billett til imorgen så gjør du det her: Vålerenga – Tromsø, fredag 7. august klokka 19.00.

Breddefotball i utlandet

Et av de klassiske høsttegna er når studentene begynner å glede seg til de to første fylleukene på høyskoler og universitet. Et annet er når summinga rundt breddefotballen i utlandet tar seg opp. I går starta nedtellinga for fullt i England med kampen mellom Arsenal og Chelsea på Wembley. Vi vil, i anledning starten av breddeturneringa Premier League, invitere alle VPNs lesere til å delta i vår uhøytidelige fantasiliga.

Gå inn på fantasy.premierleague.com, velg ut elleve overbetalte divaer og bli med i ligaen vår. Den finner du ved å taste inn denne tallrekken: 200647-342101

…og det kan være det blir en premie, men det veit vi ikke helt ennå.

Og der gikk brannalarmen. Dagboka er servert!

En kommentar til «Dagboka torsdag 6. august 2015»

Legg igjen en kommentar