Dagboka mandag 3. august 2015

Dagboka er i det tankefulle hjørnet i dag. Tanker rundt hockeynakenhet og hockeynyheter. Også reflekterer vi rundt forventinger, samtidig som vi ser mot breddefotballen i utlandet. Hockeyballer Det er første istrening i dag. Ryktene (det vil si Vålerenga hockey sin hjemmeside) sier at den starter 16:15 i Jordal amfi. I tillegg til at du kan … Fortsett å lese «Dagboka mandag 3. august 2015»

Dagboka er i det tankefulle hjørnet i dag. Tanker rundt hockeynakenhet og hockeynyheter. Også reflekterer vi rundt forventinger, samtidig som vi ser mot breddefotballen i utlandet.

Hockeyballer

Det er første istrening i dag. Ryktene (det vil si Vålerenga hockey sin hjemmeside) sier at den starter 16:15 i Jordal amfi. I tillegg til at du kan komme på TV – TV2 filmer enda en sesong av Iskrigerne – så kan du også komme til å se en eller flere av hockeyheltene dine uten klær.

Har du flaks kan du se Brede hente fra, sladden sin.
Har du flaks kan du se Brede hente fram sladden sin.

En av tradisjonene under sesongens første istrening er de såkalte strippestraffene. Hva er det, tenker du? Om du vil vite det anbefaler vi deg å ta turen til Jordal for å ta dette i nærmere øyensyn.

Hockeynytt

Vi er litt i beit av hockeynytt. Det virker ikke som det kommer så mye nytt i det hele tatt. Kanskje Kjell Espen og Jan Tore overrasker oss alle i morgen med en eller to eller tre nye hockeyspillere.

Vi veit ikke, men vi håper!

Opp og nedturer

Noe av det verste som finnes som Vålerenga-supporter er å få trua. Denne evige trua på at laget du følger – enten det er herrelaget, damelaget eller hockeylaget – endelig kommer til å gjøre det enda bedre enn hva man ville finne på å drømme om. Får du den trua så veit du at du får en på trynet. Sånn føler dagboka det litt rundt Tippeliga-laget til Vålerenga akkurat nå.

Det gikk så inderlig godt. Det går så inderlig mye bedre enn hva vi har forventa. Så går det på snørra, og vi mister plutselig litt trua. Er vi så gode som vi tror vi er? Er vi ikke bedre enn hva vi viste i siste kamp?

Så står vi der da. Litt i villrede for hva vi skal tenke, tro og vite. For håpet eksisterer jo. Det vil alltid være der. Men noen ganger så er det forbanna vanskelig å holde det oppe.

Derfor Tromsø – frykt Ullevaal på fredag.

Breddefotball i utlandet

Et av de klassiske høsttegna er når studentene begynner å glede seg til de to første fylleukene på høyskoler og universitet. Et annet er når summinga rundt breddefotballen i utlandet tar seg opp. I går starta nedtellinga for fullt i England med kampen mellom Arsenal og Chelsea på Wembley. Vi vil, i anledning starten av breddeturneringa Premier League, invitere alle VPNs lesere til å delta i vår uhøytidelige fantasiliga.

Gå inn på fantasy.premierleague.com, velg ut elleve overbetalte divaer og bli med i ligaen vår. Den finner du ved å taste inn denne tallrekken: 200647-342101

…og det kan være det blir en premie, men det veit vi ikke helt ennå.

Vålerenga i dag

Vi slukker sorger og starter nye. Kanskje vi på tross av en ikke veldig heldig kamp mot Stabæk til og med har fått en ny supporter. Hvem veit. Ikke vi i alle fall.

Legg igjen en kommentar