Dagboka tirsdag 4. august 2015

Det er langt mellom poengene i tirsdagboka, men andrelaget sørget i hvert fall for ett Johnsgård i FK Senja er ikke i tvil: – Årsverste. Troms Folkeblad skriver: Et FK Senja-lag i feriemodus tapte to poeng mot Vålerenga 2. – Dette er det dårligste vi har gjort i år. Det er ikke godt nok, sier en … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. august 2015»

Det er langt mellom poengene i tirsdagboka, men andrelaget sørget i hvert fall for ett

Johnsgård i FK Senja er ikke i tvil: – Årsverste. Troms Folkeblad skriver: Et FK Senja-lag i feriemodus tapte to poeng mot Vålerenga 2.

– Dette er det dårligste vi har gjort i år. Det er ikke godt nok, sier en tydelig skuffet Christer Johnsgård etter at Senja karret seg til et svært, svært heldig poeng mot Vålerenga.

Senja-trener David Lundblad ville ikke dra det så langt å kalle det årverste, men er klar på at prestasjonen ikke er i nærheten av hva som forventes, Folkebladet skriver videre:

Det florerte med dårlige touch og pasninger, men Lundblad vil ikke gi en regntung og sleip kunstgressmatte skylda.

– Vi skal ikke komme med sånne unnskyldninger. Vi bor i Nord-Norge så det hadde vært veldig rart om vi ikke skulle klare å takle og spille på en våt bane. Vi hadde rett og slett en dårlig dag på jobben. Veldig mange hadde samtidig en dårlig dag på jobben, mener Lundblad.

Detaljer om oppgjøret om sjuendeplassen i Oddsen-ligaen avdeling 1 får du i innlegget Uavgjort i nord  på VIF-fotball.no. 1-0 til Vålerenga etter 35 minutter ved David Coulibaly, nordnorsk utlikning sju minutter før full tid. I kommentarfeltet skriver Hysenio:

Kampen kan oppsummeres med godkjent pluss defensivt, men dårlig offensivt. Det er mulig banen var dårlig. I hvert fall var den våt. Kampen ville trolig endt med seier hvis man ikke fikk en solid keeperbrøler på slutten.

Keeperne på Vålerenga har lagt en del baller bak seg i det siste. Det legger vi bak oss. Tromsø ble skutt i filler av Godset søndag, men det er bare barnematen i forhold til hva de skal vente seg på Ullevål fredag. Kampen innleder en høstinnspurt uten uvettig gullprat. Medaljekampen bak Rosenborg holder liv i spenninga. Det er langt fra over. Men det er det for dagboka i dag. Ut og nyte regnet før sola skinner over Enga igjen til helga. Tipper du gruer deg, Ronaldo!

Breddefotball i utlandet

Et av de klassiske høsttegna er når studentene begynner å glede seg til de to første fylleukene på høyskoler og universitet. Et annet er når summinga rundt breddefotballen i utlandet tar seg opp. I går starta nedtellinga for fullt i England med kampen mellom Arsenal og Chelsea på Wembley. Vi vil, i anledning starten av breddeturneringa Premier League, invitere alle VPNs lesere til å delta i vår uhøytidelige fantasiliga.

Gå inn på fantasy.premierleague.com, velg ut elleve overbetalte divaer og bli med i ligaen vår. Den finner du ved å taste inn denne tallrekken: 200647-342101

…og det kan være det blir en premie, men det veit vi ikke helt ennå.

Legg igjen en kommentar