Niklas Gunnarsson til Elfsborg

Siden mai har det ikke blitt mye spilletid på Niklas Gunnarsson i Vålerenga. Nå er det klart at han lånes ut til Elfsborg ut sesongen. Etter at Vålerenga ble slått ut av Gjøvik-Lyn i cupen har det blitt tynt med Tippeligaspill for Gunnarsson. Den påfølgende kampen mot Stabæk ble Gunnarsson henvist til tribunen og etter det … Fortsett å lese «Niklas Gunnarsson til Elfsborg»

Siden mai har det ikke blitt mye spilletid på Niklas Gunnarsson i Vålerenga. Nå er det klart at han lånes ut til Elfsborg ut sesongen.

Etter at Vålerenga ble slått ut av Gjøvik-Lyn i cupen har det blitt tynt med Tippeligaspill for Gunnarsson. Den påfølgende kampen mot Stabæk ble Gunnarsson henvist til tribunen og etter det har han knapt vært på banen.

I fjor var Niklas Gunnarsson en av bærebjelkene for Vålerenga og startet hele 29 kamper, totalt 2587 minutter. Kun en gang ble han byttet ut. Dette resulterte i 2 skåringer, 1 selvmål og 4 gule kort. I år har han fått 12 kamper i Tippeligaen, totalt 870 minutter. Fasit viser 2 mål, 1 assist og 2 gule kort. Ikke ille for en høyreback.

Utenfra virker det som om det har skjært seg helt for Gunnarsson etter at han ble satt på tribuna mot Stabæk. Det blir ikke lettere å komme tilbake i startoppstillinga når du konkurrerer med Alexander Mathisen og Simon Larsen om plassen. I tillegg henter Vålerenga en ny høyreback i svenske Robert Lundström i dette overgangsvinduet, og det er klart at det er et signal fra klubben.

Gunnarsson blir ofte observert på ulike Vålerengakamper og er av typen som hilser på, og snakker med, alle. Sånn sett er han en fin ambassadør for klubben utad, men det holder ikke om den gjensidige tilliten internt er borte.

Vålerenga og Elfsborg er altså enige om en leieavtale for Niklas Gunnarsson.  24-åringen har kontrakt med Vålerenga ut 2016, men Elfsborg har sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen. Elfsborg ligger på 4.plass i Allsvenskan, kun fire poeng bak serieleder IFK Göteborg, med en kamp mindre spilt. I tillegg er laget fortsatt med i Europa League, senest torsdag kveld slo de Odd 2-1 på hjemmebane.

Vålerenga på nett ønsker Gunnarsson lykke til i Sverige og håper å se ham tilbake i blått med nytt humør og pågangsmot. For selv om vi liker deg, liker vi deg best i blått.

 

2 kommentarer til «Niklas Gunnarsson til Elfsborg»

Legg igjen en kommentar