Spesial: Grunnsteinen er lagt for ny stadion

På klubbens 102-års dag, 29. juli 2015, ble grunnsteinen til vår nye storstue på Valle lagt. VPN var der og her er et sammendrag. VPNs redaksjon tar kraftig selvkritikk på at vi gjennomførte en haug med intervjuer uten lyd på mikrofonen. For en gjeng med bønder.. Selve byggestarten på stadion kunne styreleder i  Vålerenga Kultur- … Fortsett å lese «Spesial: Grunnsteinen er lagt for ny stadion»

På klubbens 102-års dag, 29. juli 2015, ble grunnsteinen til vår nye storstue på Valle lagt. VPN var der og her er et sammendrag.

VPNs redaksjon tar kraftig selvkritikk på at vi gjennomførte en haug med intervjuer uten lyd på mikrofonen. For en gjeng med bønder..

Selve byggestarten på stadion kunne styreleder i  Vålerenga Kultur- og Idrettspark, Åge Petter Christiansen, fortelle at starter opp allerede neste uke.

Talsmann for Klanen, Erling Rostvåg, kunne fortelle oss at Klanen også jobber for å få til en egen Vålerenga pub i stadionkroppen.

Niklas Gunnarsson forteller om med egne stadion for spillerne. Og foretrekker han virkelig kunstgress?

Klanen og de alternative sørget for en marsj fra Sjappa på Fyrstikktorget og borte til stadiontomta før det ble taler og grunnsteinsnedleggelse. Som seg hør og bør svikta lydanlegget (alt kan tross alt ikke gå på skinner, det er Vålerenga), men en fornøyd Åge Petter fikk tilslutt grunnsteinen i jorda, godt hjulpet av Magnus Eriksen Opland og Eyvor Sophie Berger fra yngres avdeling.

Også den mye omtalte krona ble betalt til Oslo kommune ved byråd for kultur og næring, Hallstein Bjercke.

Lurer du på mer om stadionprosjektet? Les her da vel:
Les også: Byggestart for Vålerenga stadion tidlig i høst
Les også: Åge Petter om stadionsaken
Les også: Fremgang i Stadionprosjektet
Les også: Snart byggestart for ny stadion

Se flere bilder her.

3 kommentarer til «Spesial: Grunnsteinen er lagt for ny stadion»

Legg igjen en kommentar