Dagboka™ tirsdag 28. juli 2015

Sola har ikke varmet mye i år, men når den skinner over Enga er alt tilgitt Mye røyk og lite ild, sånn er det for lillestrøm denne sesongen. Spillerne raver rundt i tåka av gul fuglemøkk og minuspoeng. Åssen Nøffisene i Ullevåls indre gemakker reagerer på gul giftgass fra Øyerens sumpmarker er det ingen som … Fortsett å lese «Dagboka™ tirsdag 28. juli 2015»

Sola har ikke varmet mye i år, men når den skinner over Enga er alt tilgitt

Kanarigrill suger Foto: Grydis.no
Kanarigrill suger – Foto: Grydis.no

Mye røyk og lite ild, sånn er det for lillestrøm denne sesongen. Spillerne raver rundt i tåka av gul fuglemøkk og minuspoeng.

Åssen Nøffisene i Ullevåls indre gemakker reagerer på gul giftgass fra Øyerens sumpmarker er det ingen som veit. Hvor dyrt blir det? Må arrangøren fremdeles ta litt av kaka?

Da skodda etterhvert letta fikk vi de tre poenga vi kom for å ta.

Klikk her og les hvor jævla enkelt det var.

Noen livnærer seg av fotball, andre av å kommentere og referere den. Vi har lenge mistenkt den siste kategorien for ikke å fortjene lønna si. I går fikk vi det bekreftet:

Prøver VG-mannen  å være morsom?
Prøver VG-mannen å være morsom? (VG-live)

 

  • Mannen bak VG-live klarer å antyde at VG står bak «Stille i Fjøset»

 

  • Stemmen på CMore innfører begrepet «nødvendig selvmål»

Jepp. I anledning bøflas selvmål klarer CMore-kommentator å kalle Amundsens inngripen på innlegget fra Alex «et nødvendig selvmål» for ellers hadde Omarsson fått ballen og skåra. Vi gratulerer CMore og deler ut det selvfølgelige gule kortet for viljeoffside.

Nei, vi skal ikke skjære alle kommentatorer og fotballjournalister over en kam. For eksempel har Knut Espen Svegaarden i VG skjønt noe. Han skriver at det er et år for tidlig for Vålerenga:

For Vålerenga mangler ikke så mye nå, og fortsetter de å være flinke på overgangsmarkedet, som de har vært de siste årene, så er det ingen ting i veien for at VIF vil være en seriøs utfordrer til ligatittelen neste år.

Og LSK? Det blir i beste fall en ny sesong i ingenmannsland. De trenger forsterkninger for å unngå å havne blant lagene som sloss for å unngå nedrykk. Så svakt var det som ble vist på Ullevaal mandag kveld.

I gårsdagens VG finner vi hva som må til for at gullet glipper for Rosenborg. Den kommende riksklysa Pål André Helland sier det sånn:

– Vi er absolutt vår største trussel. Er vi ydmyke nok og legger ned innsatsen vi skal i hver kamp, så vinner vi serien. For vi er et bedre fotballag enn resten.

Hvor er lista til Panzer?

Vålerenga i dag
Trøim og Reka er helt sant

2 kommentarer til «Dagboka™ tirsdag 28. juli 2015»

Legg igjen en kommentar