– Det er motivasjon nok i seg selv at det er Lillestrøm

Lørdagen før Lillestrøm kommer på besøk til Ullevaal fikk VPN en prat med Alexander Mathisen og Herman Stengel. Hele intervjuet ser du her. Alexander Mathisen og Herman Stengel er to blide karer som tok seg god tid etter en intens treningsøkt. Vi fikk svar på hvordan de ser på kampen mot Lillestrøm, hvordan de opplever … Fortsett å lese «– Det er motivasjon nok i seg selv at det er Lillestrøm»

Lørdagen før Lillestrøm kommer på besøk til Ullevaal fikk VPN en prat med Alexander Mathisen og Herman Stengel. Hele intervjuet ser du her.

Alexander Mathisen og Herman Stengel er to blide karer som tok seg god tid etter en intens treningsøkt. Vi fikk svar på hvordan de ser på kampen mot Lillestrøm, hvordan de opplever sesongen så langt for egen del og litt ferieprat. Ikke minst fikk vi eksperthjelp.

forumet foregår nemlig hasardiøs tipping før hver serierunde, hvem tror mest rett om kommende kamp? Vi presenterte gutta for spørsmålene, og fikk svar.

1. Skårer Omarsson?
Begge: Ja

2. Slipper vi inn mål?
Herman: Det kan hende vi slipper inn ett
Alexander: Nei

3. Hvilket lag får flest avslutninger på mål?
Begge: Vålerenga

4. Blir det utdelt et eller flere røde kort?
Begge har trua på at det fort kan bli røde kort i kampen

5. Hva blir resultatet?
Herman: 3-1
Alexander: 3-0

Med fasit i hånd er det bare å levere den videre til forumet.

Kampstart er 19:00 og det oppfordres sterkt til å ordne billett på forhånd så du slipper endeløse køer og trengsel. Hva venter du på, fiks det allerede nå. Her.

 

2 kommentarer til «– Det er motivasjon nok i seg selv at det er Lillestrøm»

Legg igjen en kommentar