Vålerenga blir på Ullevaal stadion

Vålerenga har valgt å bli på Ullevaal stadion til vår nye stadion på Valle er ferdig på sommeren 2017. Bislett har vært et argument hele veien på grunn av økonomi, men når valget nå faller ned på Ullevaal så er det i første omgang fordi det viste seg at Bislett tilslutt ikke ble så mye … Fortsett å lese «Vålerenga blir på Ullevaal stadion»

Vålerenga har valgt å bli på Ullevaal stadion til vår nye stadion på Valle er ferdig på sommeren 2017.

Bislett har vært et argument hele veien på grunn av økonomi, men når valget nå faller ned på Ullevaal så er det i første omgang fordi det viste seg at Bislett tilslutt ikke ble så mye billigere og fordi gressmatta på Bislett har en håpløs standard.

Klubben opplyser om at grunnleien på Bislett var mye billigere, men at vi da i tillegg måtte betale fra egen lomme for en del krav som forbundet stiller, som LED-reklame rundt banen og storskjerm. Dette gjorde det vanskelig å kvalitetssikre kostnadene for Bislett, siden det var så mye som Vålerenga måtte ordne med selv.

På Ullevaal har man nå fått forhandlet seg frem til en bedre avtale med både stadion og UBC (VIP-plasser). Dette vil gjøre at Vålerenga vil tjene mer penger på kampene.

Media har spekulert i at Vålerenga ville spare 6 millioner årlig på å flytte til Bislett, klubben nedjusterte dette til 3-4 millioner, men det viste seg at dette også ble for optimistisk.

De fleste i og rundt Vålerenga er nok enige i at Ullevaal stadion er for stor for Vålerenga, men når valget står mellom norges beste stadion og en friidretsbane med dårlig gress, og i tillegg økonomien i det er cirka likt, så skjønner vi klubben når de velger at vi skal spille på Ullevaal stadion. Men vi skal være såpass ærlige at vi hadde begynt å glede oss litt til å være tilbake på Store stå.

Vi håper Klanen nå starter arbeidet med hvordan vi kan få opp stemninga på Ullevaal igjen. På egen stadion skal alle stå samlet og det kan være lurt at vi starter det prosjektet og samarbeidet så tidlig som mulig. Sammen er vi best, det har vi sett på bortekampene i år.

Nå ser vi frem mot august 2017 og egen stadion på Valle. Det skal bli bra!

Les mer på klubbens sider.

Legg igjen en kommentar