Dagboka torsdag 2. juli 2015

Mye skjer på overgangsfronten i dag, samtidig nærmer det seg en avklaring rundt hvor Vålerenga skal spille neste år. Overganger Visste du at Vålerenga har en keeperkrise? Og at Rune Almenning Jarstein kanskje er løsningen? Eller at rekruttkaptein Simen Hestnes forlater Vålerenga? Alt det og litt mer får du med deg hvis du følger VPN … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 2. juli 2015»

Mye skjer på overgangsfronten i dag, samtidig nærmer det seg en avklaring rundt hvor Vålerenga skal spille neste år.

Overganger

Visste du at Vålerenga har en keeperkrise? Og at Rune Almenning Jarstein kanskje er løsningen? Eller at rekruttkaptein Simen Hestnes forlater Vålerenga? Alt det og litt mer får du med deg hvis du følger VPN sin «Silly Season»-artikkel. Der oppdaterer vi med alt som kommer av rykter og overganger.

Les også: VPNs ryktebørs

Bislett eller Ullevaal?

Det skal visstnok komme en avgjørelse på hvor vi spiller i morgen fredag. VPN har kilder på at man skal ha gått fra å være på vei til Bislett til å lure på om man skal bli på Ullevaal. Bakgrunnen er at man ikke vil spare like mye penger ved å flytte til Bislett som antatt grunnet leie av storskjem og lydanlegg, noe som er et krav fra forbundet.

Og skal vi se rent fotballmessig så er Ullevaal en bedre stadion. Supportermessig, kanskje Bislett, det blir hvert fall mer trøkk der, selv om vi står litt lengre unna banen.

Espen Bjørneseth har skrevet litt om dette i en blogg på klubbens sine sider, les den så skjønner du hva vi mener.

Egen stadion

Det blir grunnsteinsnedlegging på Valle 29. juli, klokka 18.00. Møt opp!

20.000 solgte mot Real Madrid

Det er nå over 20.000 solgte til kampen mot Real Madrid. Klubben tjener nå penger for hver billett som blir solgt!

Vi følger salgsutviklingen i egen sak: Over 20.000 solgte til Real Madrid-kampen

Legg igjen en kommentar