Dagboka onsdag 1. juli 2015

Vi har gjort oss ferdig med juni og selger billetter til kampen mot Real Madrid i et tempo vi ikke har sett siden Felgen utfordra Blodstrupmoen til billøp. Baffo er Europamester, vi har fått svaret på hvor ræva det er å bo i Molde, vi spiller kamp til helga og det er i det hele … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. juli 2015»

Vi har gjort oss ferdig med juni og selger billetter til kampen mot Real Madrid i et tempo vi ikke har sett siden Felgen utfordra Blodstrupmoen til billøp. Baffo er Europamester, vi har fått svaret på hvor ræva det er å bo i Molde, vi spiller kamp til helga og det er i det hele en feit dagbok for lat sommerdag.

Den ekte Madrid

Når Dagboka er i syden går vi gjerne på en skrell med falske merkevarer. Under handelens gang virker alt på stell, selgeren viser oss solide varer og tilbyr hyggelige priser. Så skjer det at vi kommer hjem fra tur og oppdager at varene som havna i posen ikke var ekte i det hele tatt. Sakene er gjerne merka med «Real Rayband» eller «Real Rolex», og dette gjør oss bekymra for sydenlaget som kommer til Ullevaal i august. Er det topplaget eller er det en eller annen replica, eller piratvare, vi får levert? Ville vært jævla kjipt å få tilsendt et lag som mister fargen og passform etter en dag.

Men oss om det!

Billettsalget går som ei kule, og vi fryder oss. Da vi telte opp i går kveld var det solgt over 19.000 billetter. Det er sjukt. Som kjent var det lukket salg til de som fortjente det mandag, i går ble salget åpnet for allmuen. Sånn det ligger an nå er fotballklubben nødt til å ta «en Kjær». Det vil si at det åpnes områder på Ullevaal som egentlig ikke er tribuneområder og derfor mangler både kiosker og dasser, men så tar man litt bedre betalt enn ellers på stadion. Du har sikkert sett det under sluttspilla på Jordal.

Ekte fotball

Til søndag spiller Vålerenga mot Odd. Dette er ekte vare, banna bein. Nå bryr vi oss ikke så mye om noe som helst i Telemark fylke, men vi synes jo Dag Eilev Fagermo er dust. Først og fremst er navnet hans håpløst. Ingen heter Eilev, i hvert fall ikke sånn på ordentlig, og fager er treneren i Skien så visst ikke. Dessuten sutrer han konstant over hvor stakkarslige Odd er, gjerne surra sammen med hvor innmari bra alle andre har det.

Eilev minner om en kompis fra slutten av tenåra. Mens alle jobba knallhardt, både helger og sene timer, var det den ene som ikke engang gadd fullføre videregående. Kompiser skaffet ham intervjuer hos arbeidsgivere, men det var ingen jobber som passet den sarte sjela. I stedet gikk han og sutret over at han ikke hadde råd til bytur, ikke råd til kino, ikke råd til en drit. Vi andre hadde det så jævla fett.

Fy faen for en usympatisk og trivelig fyr Eilev er!

For øvrig er Klanen utsolgt for bussbilletter, men du kan jo kontakte Engabussen (Per: 959 59 534) eller Vertshusbussen (Nina: 917 55 725) og høre om de har et ledig hulrom du kan delta i.

Norgesmester i ræva

Molde er ræva av uante dimensjoner. Bygda av fyllekjørere og rablende gale folk er ikke et sted for oppegående mennesker. Det har Tor Ole Skullerud også funnet ut av, og han gir seg som trener for Molde etter denne sesongen. Årsaken er familien som rett og slett nekter å oppholde seg i Molde mer enn høyst nødvendig, å flytte dit er i hvert fall uaktuelt.

Pokker for en familie, det kan vi like!

Europamester

Joseph Baffo som ble vraka av Vålerenga har blitt Europamester for U21-lag. Det er vakkert. Når tidligere har surra om ekte vare og piratkopier klarer vi ikke helt å slippe saken når vi ser denne meldinga på twitter fra Baffo:

Er det en ekte konto fra Baffo? Eller er det bare en Real Baffo?

Da var det slutt

Stikk ut og nyt været. Skulk arbeid om du må!

Legg igjen en kommentar