Dagboka tirsdag 30. juni 2015

Det er litt ymse i dagens dagbok. Alt fra dataspill til treningskamper og skuffelser, til nye vyer og Champions League-finaler. Vi er ikke helt ferdig med søndagens skuffelse. Det er rett og slett drit vanskelig å riste av seg den følelsen du sitter igjen med etter å bli tatt bakfra med en gigantisk tannbørste. Les … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 30. juni 2015»

Det er litt ymse i dagens dagbok. Alt fra dataspill til treningskamper og skuffelser, til nye vyer og Champions League-finaler.

Vi er ikke helt ferdig med søndagens skuffelse. Det er rett og slett drit vanskelig å riste av seg den følelsen du sitter igjen med etter å bli tatt bakfra med en gigantisk tannbørste.

Les mer: Vondt å følge Enga

Tapet er ikke lenger så farlig. Det er tre tapte poeng, ok, de tar vi mot Odd eller RBK borte. Det vi sliter med er hvordan vi taper. Vålerenga har et stort problem når det er forventa at vi skal vinne. Fra nå av forventer ikke denne dagbokbisten noe som helst. Spesielt ikke når Vålerenga møter lag som har en forkjærlighet for tannbørster.

Vålerenga i dataformat

Et annet problem med Tippeligaens Vålerenga er at vi ikke kan påvirke det på noe som helst måte. Derfor tyr vi gjerne til dataspillenes verden. For dagboka i dag har funnet sin trøst i Football Manager. Det er helt fantastisk hvordan vi der kan ta et mediokert Vålerenga-lag og gjøre dem til verdens beste. Og det bare ved noen få, enkle kjøp.

For eksempel så har Vålerenga under dagbokas ledelse i vunnet Tippeligaen flere år på rad, henta verdensstjerner og spilt i Champions League-finale.

Tippeligakamper og showkamper

Neste kamp ut er mot ODDs fra Skien. Fagermo er grinete på Molde, noe vi tolker som at han holder på å miste det. Siden dette er en bortekamp så tror vi faktisk at vi vinner. Vi taper i alle fall ikke. Denne kampen går søndag 02. juli, 18:00. Bohembussen er visstnok full, men det er andre busser også. Klanen.no kommer nok med mer info om dette.

Real Madrid ville jo møte Vålerengas stolthet. Det skjønner vi jo godt. Billettene til denne kampen ble lagt ut for salg i går og de har allerede fått bein å løpe på. Klubbens Twitter-konto forteller oss, og dere, at det allerede er solgt rundt 12.300 billetter. Tolv tusen tre hundre. På to dager. Vi gleder oss til vi får det trykket til kamper mot lag med tannbørstefetisjer.

Vålerenga i dag

Vi spiller Football Manager, skryter av resultatene våre, drikker øl og kjøper billetter til Real Madrid-kampen.

Legg igjen en kommentar