Dagboka onsdag 24. juni 2015

Nyheter fra styrerommet dominerer dagens dagbok.  Styret i Vålerenga fotball Elite og ASet hadde styremøte på mandag. Som en del av klubbens fantastiske nye åpenhetskultur så legger de også ut referater fra møtene for at vi skal få et lite innblikk i hva de driver med. Stadionprosjektet Først ut er stadion hvor det nå skal … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24. juni 2015»

Nyheter fra styrerommet dominerer dagens dagbok. 

Styret i Vålerenga fotball Elite og ASet hadde styremøte på mandag. Som en del av klubbens fantastiske nye åpenhetskultur så legger de også ut referater fra møtene for at vi skal få et lite innblikk i hva de driver med.

Stadionprosjektet

Først ut er stadion hvor det nå skal utarbeides leieavtaler mellom aksjeselskapet Vålerenga Kultur- og idrettspark AS og Vålerenga Fotball Elite om bruken av stadionanlegget. Det er en ganske omfattende avtale hvor klubben skal leie cirka 10.000 kvm BTA innendørs arealer, i tillegg kommer det man skal ha utendørs som kunstgresset, tribuner og rett til bruk av reklameflatene på hele stadionanlegget.

Vi kan glede oss over at foreløpig start på utleie er 1. august 2017. I første omgang skal leieavtalen vare i 10 år.

Overskudd

Endelig går Vålerenga i pluss. Det er bra og vi håper det fortsetter. Man har hatt mange av årets toppoppgjør allerede og det spørs om vi ikke vil ta igjen noe av overskuddet mot svakere motstand på hjemmebane resten av sesongen.

Klubben har også startet et nytt system for støttespillere hvor man kan kjøpe seg inn på forskjellige nivåer: Vål’engapatriot, Bronsepartner, Sølvpartner, Gullpartner, Draktpartner og Generalsponsor. Det laveste nivået er nytt og det koster kun 75.000 kroner å være med på morroa.

Ullevaal eller Bislett

Ingen avgjørelse enda siden klubben venter på noen dokumenter fra Oslo kommune om Bislett. Man ser både positive og negative sider med begge mulighetene.

VPN vet at man uansett regner med at vi flytter til Bislett neste år, men det kan jo alltids dukke opp noe som gjør at man tar et annet valg.

[poll id=»14″]

Snart kamp

Det nærmer seg kamp mot Bodø/Glimt! Har du ikke kjøpt billett enda så kan du gjøre det hos Billettservice. Det er plenty med ledige plasser.

Legg igjen en kommentar