Dagboka onsdag 17. juni 2015

På verdens dag for å bekjempe ørkenspredning og tørke registrerer vi nyhetstørke for Vålerengas del Men fortvil ikke. Det har dukket opp en ny vålerengablogg der du kan lese alt du syns du har lest før, og det er da noe. St. Hallvards  menn er navnet. Om bloggen St. Hallvards kvinner er på beddinga, gjenstår … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. juni 2015»

På verdens dag for å bekjempe ørkenspredning og tørke registrerer vi nyhetstørke for Vålerengas del

Men fortvil ikke. Det har dukket opp en ny vålerengablogg der du kan lese alt du syns du har lest før, og det er da noe. St. Hallvards  menn er navnet. Om bloggen St. Hallvards kvinner er på beddinga, gjenstår å se. Vålerengablogger er stort sett en mannegreie, bortsett fra VPN, naturligvis.

Landslaget
Vi har ikke tygd opp alle trevlene fra begivenheten på Ullevål mot FIFA-rangerte nr 115 Aserbajdsjan. Tarik hadde karantene, men noe oppskrytte Per Mathias presset likevel gjennom at han måtte spille mot Sverige noen dager tidligere.  VG spør hvorfor:

– Jeg hadde ikke noen kantalternativ. Vi måtte ha et alternativ der. Det var bakgrunnen. Jeg så langsiktig frem mot Aserbajdsjan-kampen, svarer Høgmo, uten å utdype noe mer.

Per Mathias prøvde ikke Diomande mot Sverige, og i EM-kampen satte han ikke stabækspilleren inn før i seineste laget. Men å bruke Søderlund og Helland, – spillere som er så høye på seg selv fordi de er stjerner i hele Norges RBK, spillere som trenger dusinvis av opplagte sjanser for ikke å få til en dritt – , det kan han.

Takk for at du valgte landsen og ikke Vålerenga, Per!

Få ut finger’n – du skal på tur!
Klansbussen går fra Bohemen lørdag morgen klokka 7.30 med retur rett etter kampslutt i Molde. Kampbillett kjøpes på stadion. Bussbillett kr 600 t/r kjøpes i Sjappa på Helsfyr

Hjemturen blir den lyseste natta for bussende klansmedlemmer dette året. Vi legger ikke skylda på sommersolverv, men på stjernesmellen i Molde som retter opp all negativ fotballstatistikk en gang for alle. I år så tar vi alt. Borte.

Vålerenga i dag
Tre dager til neste trepoenger

Legg igjen en kommentar