Dagboka onsdag 10. juni 2015

Det er sjelden vi ønsker vålerengafrie dager velkommen, men en lang og god landskamppause er midt i blinken for Vålerenga akkurat nå Ingen landskamppause for Ivan Näsberg, han ble plukket ut til U-21 troppen etter at Ghayas Zahid måtte melde forfall for å slikke sårene fra lørdag ettermiddag.  Ivan kan komme til å spille mot Bosnia, Herzegovina og … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. juni 2015»

Det er sjelden vi ønsker vålerengafrie dager velkommen, men en lang og god landskamppause er midt i blinken for Vålerenga akkurat nå

Ingen landskamppause for Ivan Näsberg, han ble plukket ut til U-21 troppen etter at Ghayas Zahid måtte melde forfall for å slikke sårene fra lørdag ettermiddag.  Ivan kan komme til å spille mot Bosnia, Herzegovina og Østerrike, enten alle tre eller begge, en av delene eller ingen.

Annonse Norge jugoslavia 1965

Lars Hirschfeld får endelig muligheten til å spille fotball igjen og har forlatt treningsfeltet på Valle til fordel for en benk i Canada, og vi tipper Deshorn Brown lider tilsvarende skjebne mot Uru-og Paraguay og Argentina. Synd. Han hadde trengt all matchtrening han kan få for å holde tritt med de andre Vålerenga-spissene etter at Molde brennes på et tidlig sankthansbål og oppturen starter for alvor.

Men ellers er det sørgelig vålerengafritt i landslags-sammenheng. Selv Morten Berre står over. Per Mathias tar tydeligvis ikke signalene, straffen er et EM-sluttspill uten Norge.

Det var ikke sånn før. Ingen lange pauser for å presse landskamper inn i det tettpakka kampoppsettet bare en 10-klubbserie kan produsere.

Nei, da. Landskamp onsdag – seriekamp fredag.

Ingen som sutra og bar seg for det, men så var det heller ingen fra Vålerenga på landslaget i juni for femti år siden heller. Det var nok grunnen til fredagskamp for Vålerenga istedet  for de forutsigbare kampdagene søndag, mandag og tirsdag eller en og annen lørdag eller onsdag.

 

Landslaget den gangen hadde bare plass til én bohem. Han var av alle ting fra Lyn og het Finn Seemann. Og de hadde plass til en hekkeløper fra Skeid som het Kai Sjøberg. Det var tilstrekkelig til å banke Jugoslavia 3-0.

Alt mens et landslagsfritt Vålerenga ladet batteriene foran en spennende høstsesong.
Og vi så åssen det gikk!

I år så tar vi alt!

Legg igjen en kommentar