Dagboka torsdag 4. juni 2015

Blatter er borte, men kampen mot FIFA-korrupsjonen er ikke vunnet. Dagboka lar det dog ligge og konsentrer mot toppkamp på Ullevaal førstkommende lørdag. Toppkamp for fulle tribuner På lørdag tar Vålerenga i mot Rosenborg på Ullevaal stadion. Kampen starter 15:30 og er på mange måter et perfekt vorspiel til kveldens litt søte dessert som er … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. juni 2015»

Blatter er borte, men kampen mot FIFA-korrupsjonen er ikke vunnet. Dagboka lar det dog ligge og konsentrer mot toppkamp på Ullevaal førstkommende lørdag.

Toppkamp for fulle tribuner

På lørdag tar Vålerenga i mot Rosenborg på Ullevaal stadion. Kampen starter 15:30 og er på mange måter et perfekt vorspiel til kveldens litt søte dessert som er Champions League-finalen. Vi skal uansett bare bry oss om Tippeligaen.

Med seier mot Rosenborg er vi plutselig á poeng med de nåværende serielederne. Bakgrunnen er satt, Oslos stolthet mot det som engang ble kalt «hele Norges Rosenbårr». Det er de ikke lenger. I våre øyne er de en helt ordinær motstander som vi skal ta tre poeng mot. Vi gleder oss til å møte dem. Vi gleder oss skikkelig.

Les mer: Billettinfo Vålerenga – Rosenborg

Rammen som nå blir skapt er helt fantastisk. Det meldes om fler og fler solgte billetter, og tar vi ikke helt feil trekker det seg over 20.000 solgte rundt lunsjtider. Til og med lunsjpraten har dreiet seg over til spørsmål som «blir Kjetil Wæhler klar?» og «har du husket å kjøpe billett?». Det er fler enn dagboka som gleder seg.daniel braaten

FIFA-kampen er ikke over

Neida, vi kan ikke la FIFA-skandalen ligge helt. Sepp Blatter er riktignok borte, men det er ikke han dagboka håpa på skulle være hovedskurken. Den virkelig toppsjefen burde vært amerikaneren Chuck Blazer. Smak på det navnet: Chuck. Blazer. I tillegg til å være korrupt så elsker han hawaii-skjorter, har et gigantisk skjegg og eide to luksusleiligheter på Manhattan. En til seg og hans familie, den andre hadde han til kattene sine.

Om du ikke tror oss så titt på denne artikkelen fra LA Times. Vi kødder ikke.

Vålerenga i dag

Vi diskuterer lørdagens toppkamp, ler litt av FIFA og venter på fotball-VM. Livet er ikke så ille nå!

Konkurranse!E96A7301

Vi går nå mot slutten av vår konkurranse hvor du kan vinne en signert t-skjorte. Den er signert under den store Vålerenga-dagen av både fotball og hockeyspillere.

Det settes en strek for konkurransen i morgen, torsdag, sånn at vi kan dele ut premien på lørdag. Bidragene og mer om konkurransen finner du under.

Les også: Vinn signert trøye
Les også: 
Tores keeperhansker
Les også: 
Klubben for alle
Les også: 
Bakern Børre
Les også: Arven etter Ivers
Les også: På tur med Vålerenga

Legg igjen en kommentar