Månedens spiller i mai: Daniel Fredheim Holm

VPN kårer Daniel Fredheim Holm til månedens Vålerenga-spiller i mai. Vår hjemvendte sønn har i mai måned gitt oss mye å glede oss over. Det begynner å bli noen år siden Fredheim Holm har snurra rundt med sidebacker og forvirra midtbanespillere som nå, og noen vil nok hevde at det var faen meg på tide. … Fortsett å lese «Månedens spiller i mai: Daniel Fredheim Holm»

VPN kårer Daniel Fredheim Holm til månedens Vålerenga-spiller i mai.

daniel-fredheim-holm-2
Daniel Fredheim Holm i aksjon mot Lillestrøm. Foto: Anders Grydeland via grydis.no

Vår hjemvendte sønn har i mai måned gitt oss mye å glede oss over. Det begynner å bli noen år siden Fredheim Holm har snurra rundt med sidebacker og forvirra midtbanespillere som nå, og noen vil nok hevde at det var faen meg på tide. Vår kjære høyreving i årets ellever har bidratt med målgivende pasninger, raid, steinhardt defensivt arbeid og mye høyere tempo med ball sammenlignet med fjoråret – og vedlikeholder han dette er det ikke umulig at landslaget kan ha nytte av Daniels kvaliteter.

Alle lag har spillere som leverer mer enn andre offensivt, og bærer en større del av ansvaret for å skape målsjanser. I fjor var linken mellom Zahid og Kjartansson essensiell for hvor mange streker vi kunne sette i målprotokollen. I år har Fredheim Holm tatt større ansvar, og vi ser større variasjon i angrep. Defensivt har den tidligere Skeid-spilleren også lagt ned mange, mange meter, en innsats som har direkte bidratt til flere viktige gjenvinninger. Bare i mai måned har Fredheim Holm notert seg to mål og to målgivende pasninger!

Hederlig omtale går til Christian Grindheim – «Grine-Pelle» fremstår fortsatt som lagets kanskje viktigste spiller, og stabiliserer laget eminent fra midten. Har ikke vært like dominerende som forrige måned i konkrete bidrag, dog.

Hvem skulle vi gjerne sett mer fra?

Selv om denne artikkelen handler mest om å hedre de som utmerker seg, mener vi det kan være verdt å gi noen et oppmuntrende spark bak. Foran årets sesong var det stor fokus på at forsvaret skulle strammes inn, da vi slapp inn hårreisende mange mål. Foreløpig, etter 11 kamper, ligger vi i rute til å slippe inn like mange mål som i fjor. På tross av at Kong Wæhler er tilbake i midtforsvaret, framstår vi fortsatt tidvis naive og altfor lite kompromissløse i forsvar, i tillegg til dårlig markering

Legg igjen en kommentar