Se Skeid – Vålerenga 2 her!

I samarbeid med Skeid og Klanens Webradio streamer VPN kampen mellom Skeid og Vålerenga 2 direkte fra klokka 18.25. Resultat: Skeid – Vålerenga 2 0-1 Mål: Omarsson (51 min) Vålerengas tropp: Lars Hirschfeld, Adrian Jonuzi Møller, Madhusan Sandrakumar, Sander Pettersen, Markus Nakkim, Mats Vågan, Mats A. Pettersen, Marius Koss, Simen Hestnes, Rino Larsen, Aron Leonard, … Fortsett å lese «Se Skeid – Vålerenga 2 her!»

I samarbeid med Skeid og Klanens Webradio streamer VPN kampen mellom Skeid og Vålerenga 2 direkte fra klokka 18.25.

Resultat: Skeid – Vålerenga 2 0-1
Mål: Omarsson (51 min)

Vålerengas tropp: Lars Hirschfeld, Adrian Jonuzi Møller, Madhusan Sandrakumar, Sander Pettersen, Markus Nakkim, Mats Vågan, Mats A. Pettersen, Marius Koss, Simen Hestnes, Rino Larsen, Aron Leonard, Tega Jorge, Jonathan Elias Serrano, Niklas Fernando Castro, Moussa Njie, Elias Mar Omarsson, Morten Berre

Skeid har et samarbeid med mycujoo.tv, og vil bruke deres løsning for stream. Det er Skeid ved Sven Erik Liland som filmer og streamer kampen, mens Rune Julsvik (Klanens Webradio) og Christian Haksø kommenterer oppgjøret.

Det vil bli intervjuer både før og etter kampen.

Legg igjen en kommentar