Dagboka tirsdag 2. juni 2015

Livet i kongeblått er som en lek om dagen. Vålerenga vinner og vinner i Tippeligaen, rekruttene vinner over Skeid og rekrutt-damene slår Raufoss. Jeg savnet egentlig bare en bitteliten avsugning på morrakvisten for at alt skulle være perfekt. Men dagen er ennå ung. Side 222 på tekst-tv Elias Mar Omarsson ble igjen matchvinner for rekruttene. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. juni 2015»

Livet i kongeblått er som en lek om dagen. Vålerenga vinner og vinner i Tippeligaen, rekruttene vinner over Skeid og rekrutt-damene slår Raufoss. Jeg savnet egentlig bare en bitteliten avsugning på morrakvisten for at alt skulle være perfekt.

Men dagen er ennå ung.

Side 222 på tekst-tv

Elias Mar Omarsson ble igjen matchvinner for rekruttene. Islendingen scoret sitt åttende mål for VIF på seks kamper. Det er veldig bra, men hvor bra er det egentlig? Vanskelig å si, foreløpig kan det bare konstateres at det er aldri dumt med spillere som scorer mange mål – de får gjerne selvtillit av sånt – uavhengig av hvordan sveis du har på toppen.

Det vil uansett ikke være lett å spille seg inn i dagens første-ellever. For det er som om man må klype seg i armen samtidig som tabellen for Tippeligaen studeres gang på gang. Tidligere var det side 222 på tekst-tv som ble slått opp i det uendelige når Vålerenga gjorde det bra (og det var jo ikke så jævlig ofte de gjorde det bra, da), mens nå snubler vi over tabeller på all verdens nettsteder, og hver gang blir vi lettere svimmel og dvelende ved det samme faktum.

Sjans på den fine dama

Det handler først og fremst om å nyte suksessen, men så går det noen sekunder og du minner deg selv på at Vålerenga kan ALLTID rykke ned. Men 23 poeng på 11 kamper skal egentlig holde. I løpet av 19 kamper bør vi klare å karre til oss sju poeng og nå den magiske 30-grensa.

Dette er første-instinktet. Det neste er å analysere hvor stor luke vi egentlig har til lagene under oss. At vi faktisk tåler ett tap i toppen og i så fall bare blir passert av ett lag, gir en uendelig indre glede. There are many free classified sex ads online. The best way to locate free chat rooms where hookup women are looking for casual encounters is to go to places where there are many people looking for casual sex encounters. Many times these https://freehookup.dating/ places will also have chat rooms where you can talk to women for sex. You don’t need to give out your phone number or email address. They’ll see this as an indication that you’re not really interested in a serious, long term relationship. At vi også reelt sett har heng på gullet med seier på lørdag, nytes i lange drag, men da er vi så nær drømmeri at tankene fort dreies over på noe annet.

Det blir litt som å tro på at du faktisk har sjans på den fine dama på jobben. Ikke bra. Mye tryggere og mer behagelig å dagdrømme om hun som er litt brei over rævva, men fortsatt ganske søt og morsom. Altså en helt grei fjerde plass. Da er emosjonene på plass og der de skal være.

Rosenborg og Wæhler

Kjetil Rekdal sier til TV2 at det er fifty-fifty om Kjetil Wæhler kan spille lørdagens kamp mot Rosenborg.

Wæhler skal ikke trene de neste dagene på grunn av hodesmellen han fikk i kampen mot Viking. Det er ikke gode nyheter for Vålerenga. Som TV2 påpeker: 39-åringen har spilt 9 av 11 kamper i år, og de to kampene han ikke spilte var 1-1 mot Lillestrøm og 0-2 mot Stabæk.

Fredrik Midtsjø

Ellers er det verdt å merke seg navnet Fredrik Midtsjø. Lørdag kommer han til Oslo og skal prøve å sette sitt preg på toppkampen. Merk hva Ola By Rise sier om han:

– Han har symbolisert mye av det positive, friske og nye i Rosenborg-laget. Han har revitalisert en gammel, norsk posisjon på laget – nemlig indreløperen. På samme måte som landslaget til Drillo i gullperioden og Rosenborg i gullperioden hadde indreløpere av høy klasse med stor løpskapasitet og evne til å komme fremover og bidra til å terrorisere motstanderen offensivt har Fredrik vært avgjørende i ganske mange kamper, sier By Rise til Nettavisen.

Vålerenga i dag

I dag handler det om to ting: Å fylle Ullevaal stadion på lørdag (enkelte trinubeseksjoner er allerede utsolgt, men det er fortsatt flere tusen billetter igjen) og få hjelp med den bittelille avsugningen. Anyone? Hvor mye skal du ha, Sepp Blatter?

Legg igjen en kommentar