Dagboka torsdag 21. mai 2015

Fortsatt en stund til kamp, men gutta trener bra i mellomtida. Og du kan hjelpe klubben før vår neste hjemmekamp! Vålerenga – Rosenborg Lørdag 6. juni klokka 15.30 kommer Rosenborg på besøk til hovedstaden. Klubben har som alltid laget et facebook-arrangement og dette er en fin måte for oss alle å vise at vi skal … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 21. mai 2015»

Fortsatt en stund til kamp, men gutta trener bra i mellomtida. Og du kan hjelpe klubben før vår neste hjemmekamp!

Vålerenga – Rosenborg

Lørdag 6. juni klokka 15.30 kommer Rosenborg på besøk til hovedstaden. Klubben har som alltid laget et facebook-arrangement og dette er en fin måte for oss alle å vise at vi skal på kamp. Det er også mulig å invitere venner og dele arrangementet, vi foreslår at du gjør begge deler.

Posted by VPN on 21. mai 2015

Hvor mange klarer vi å få til å si at de skal på kamp? 5000? 10000? 15000? Eller skal dette bli årets første kamp med over 20.000 tilskuere på stadion?

Mandagskamp

Denne uka er det altså ikke kamp. Faktisk må vi vente helt til neste uke, men heldigvis ikke lengere enn til mandag. Som alle vet så er mandag også en fridag (pinse). Da er det bortekamp mot Sandefjord som er på programmet.

VPN kommer tilbake med masse om denne kampen i dagene fremover.

Tidenes kamp

TV2 har igjen begynt å vise interesse for norsk fotball og bra er det! Nå har de laget en ny serie som heter «Tidenes kamp». I første episode tar de oss tilbake til nettopp tidenes kamp. Kvalikkampen mot Sandefjord fra 2003.

Vi anbefaler på det sterkeste å klikke seg inn hos TV2, videoen ligger åpent ute fra TV2 og kan ses gratis. Vi garanterer våte tårekanaler.

Gutta trener

Heldigvis trener gutta. Vi forventer vel egentlig ikke noe annet. Men klubben er flinke og legger ut klipp fra treningene og vi er flinke nok til å kopiere dem rett inn i Dagboka.

Den første videoen er av gutta som driver litt possession-spill:

Mens den andre viser gutta på avslutningstrening:

Vålerenga i dag

Det er rolig rundt Vålerenga nå, gutta spiller ikke før på mandag, mens damene har tatt seg lang VM-ferie.

I mellomtida kan du kjøpe billett til Vålerenga – Rosenborg 6. juni og like facebook-arrangement til klubben.

Billetter kjøper du hos Billettservice.

Posted by VPN on 21. mai 2015

En kommentar til «Dagboka torsdag 21. mai 2015»

Legg igjen en kommentar