Dagboka tirsdag 12. mai 2015

I kveld skal vi reise langt, vi skal reise kort også skal vi høre om noen som ikke liker bluss. Dagens dagbok strekker seg fra nord til sør. Langreiste poeng Alle mat-hipsterne skryter av at det viktigste som finnes er kortreist mat. Vi bryr ikke så veldig mye der, vi er glad i all slags … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 12. mai 2015»

I kveld skal vi reise langt, vi skal reise kort også skal vi høre om noen som ikke liker bluss. Dagens dagbok strekker seg fra nord til sør.

Langreiste poeng

Alle mat-hipsterne skryter av at det viktigste som finnes er kortreist mat. Vi bryr ikke så veldig mye der, vi er glad i all slags øl vi. Nesten i alle fall. Noe av det verste er det som kommer fra det tettstedet Vålerenga skal hente tre poeng fra: Tromsø. Eller – er det faktisk fra Tromsø? Selv Mack vil ikke lenger assosieres med Tromsø – der har de flytta bryggeriet til Nordkjosbotn.

Vi bryr oss egentlig ikke så mye om det heller. Vi skal hente tre poeng, følge guiden vår, og dra tilbake mette og fornøyde dagen etterpå. Det blir dagen etter siden vi ikke klarer å komme oss nedover til sivilisasjonen rett etter kamp. Takk for den, NFF!

Les mer: Vi skal til klamydiaens fødeby
Les mer: Scoring i alle høl – den ultimate utelivsguiden for Tromsø

Kampen tror vi ender med 3-0 til oss. Stabæk-kampen viste oss at vi har noe på gang, selv om vi ikke klarte å få hull på byllen den gangen. Det skjer nå. Det er vi overbevist om. Nå har Werni-mottaket til Brown forsvunnet som dugg for midnattsolen og innleggene fra Lindkvist og Fredheim Holm sitter gang på gang. Så kommer Braaten inn når Tromsøs forsvar er møre og deilige. Bare for å avslutte det hele. 3-0, tre poeng. Så enkelt.

Kortreist er også gøy!

Samtidig som herrene spiller i Tromsø begynner enda en batalje mellom Stabæk og Vålerenga i Vallhall. Damelaget skal ta tre kortreiste poeng mot Stabæk damer. Denne kampen sendes live på Klanens Webradio med henholdsvis lyd og bilde. Mer info følger!

Åge liker ikke bluss

Hareide, Åge, liker ikke bluss. Han syns bluss er skikkelig teit og at alle som blusser er duste. Det er kanskje ikke så vanskelig å skjønne siden Malmös kamper stadig vekk blir stoppet fordi noen blusser. Når blusserne i tillegg kaster bluss etter banemannskapet så er Hareides blussfrustrasjon til å ta og føle på. Vi har forståelse, men vi syns allikevel han er litt tufsete. Om det er på grunn av saken, eller på grunn av personen er uvisst. VPN var uansett på ballen.

Vålerenga i dag

Vi stikker til et vannhull for først å se Tromsø – Vålerenga, så følger vi opp med KWRs liveoverføring av Vålerenga – Stabæk etterpå. Seks poeng!

Les mer: Vi skal til klamydiaens fødeby
Les mer: Scoring i alle høl – den ultimate utelivsguiden for Tromsø

Legg igjen en kommentar