Scoring i alle høl – den ultimate utelivsguiden for Tromsø

Etter en fin start på sesongen opplever vi nå motgang. Det som virket enkelt virker nå umulig. Anerkjennende blikk fra kollegaer er byttet ut med sirlige kommentarer bak vår rygg. Alt grunnet 2 tap mot to av landets dårligste lag. Slikt tar på, det er mye frustrasjon som man trenger å få ventilert ut og hva … Fortsett å lese «Scoring i alle høl – den ultimate utelivsguiden for Tromsø»

Etter en fin start på sesongen opplever vi nå motgang. Det som virket enkelt virker nå umulig. Anerkjennende blikk fra kollegaer er byttet ut med sirlige kommentarer bak vår rygg. Alt grunnet 2 tap mot to av landets dårligste lag. Slikt tar på, det er mye frustrasjon som man trenger å få ventilert ut og hva er vel da en tur nordover til ei lita bygd ut i havgapet der det tradisjonelt sett er gode muligheter for å score både i mål, not og høl?

Nå er det søndag og kampen er først på tirsdag, så det kan ikke scores i mål og not før da. Inntil kampstart kan det kun scores i høl. Og er det noe de har nok av der oppe så er det vannhøl og høl.

Under er ei oppdatert høl- og klamydiaguide for Tromsøs uteliv. Følg den dersom du er frustrert og legen har skrevet ut fremmedhøl 1 til 3 ganger daglig for å bli kvitt frustrasjonen:

Gründer
Her treffer du damene som går kledd i minst mulig uansett vær og vind, i håp om at logringen med puppene fører til at hun får en lokal helt på kroken. Høy bimbofaktor og mye falsk latter. Stedets jungelord: Obs! Obs. De er unge, men har høy kilometerstand. Drosjekjørt?
Høltilgjengelig: 6 
Hølkvalitet: 5
Klamydiatetthet: 6

G
Et sted for den lokalpolitikere, folk med høyere utdanning og for folk med noen år på baken. Når det er sagt så er det jo noe som heter at gammel høne gir god suppe, så det er innafor å prøve på å få en sup av den der hønsefrikasseen. Også kjent som et uoffisielt homsested. Stedets jungelord: Den strammeste blondina i baren heter Steinar og har 2 høl.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 4
Klamydiatetthet: 3

Bardus
Et sted med miksa klientell på sånn ca 25 pluss. Damene her kommer ofte med menn, så er det sagt. Jungelord: Damene kommer som sagt med menn, men det behæver ikke være mannen. Mann er mann lissom.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 3
Klamydiatetthet: 4

O’Learys
Har du penger til øl gidder kanskje hunkjønnene å snakke med deg. Dog ingen garantier. Alle som har vært på en eller anne O’Learys kjenner til konseptet. Jungelord: Som god gammeldags fiskegrateng fra Findus: Kjedelig, men du veit hva du får
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 2
Klamydiatetthet: 6

Blårock
Her er det fult av shitkids med attitude og jentunger med «H&M rock imaget». 18-åringene finner dere i andre og tredje etasje. De over 20 år henger i baren i første etasje. Her har nok alle vært på alle. En stor happy familie med andre ord. Jungelord: Det saftigste de har på menyen er blåskimmerburger’n, men det er damer der med mer muggost.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 4
Klamydiatetthet: 6

På Byen ( har nylig fått nytt navn. Hva de nå heter aner vi ikke)
Her har vi de damene som har Bonnie Tyler som sitt stilicon. Mange damer med tilknytning til ulike MC-miljøer. Du spør: Harry? Vi svarer: Hell yeah! Jungelord: Redd en hingst, ri ei hoppe (god plass på dass nede i kjelleren)
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 2
Klamydiatetthet: 6

Grand Bar
Danskebåten deluxe. Alt ved dette stedet minner om danskebåten. klientellet skifter fra 60­åringer i dress som bestiller cognac på den ene bordet til ungdommer med rusbrus på det neste. Damene her er ikke så godt vant egentlig. En drink og noen fine ord pleier å være nok til at man mottar invitasjon til å bli med på rommet. Liten innsats og full uttelling er noe man kan like. Jungelord: Dette stedet er livsfarlig. Det er smekkfullt av 1982-damer. Vi snakker om dem som ser 19 år ut bakfra og 82 år ut forfra.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 3
Klamydiatetthet: 3

Compagniet
Mange desperate skillsmissedamer krydrer dette stedet, men det er også en stor andel russerhorer og deres kavalerer for kvelden. Se opp for fiskere fresh off the boat med tre ukers hyre brennende i lomma. Jungelord: Det beste med dette stedet er at linjer som, «Få sjå brøstan di drit fette, Æ veit du har dem!», funker som snus
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 4
Klamydiatetthet: 6

Jernbanen
Her sitter damene i båsene sine og venter på jernbanen forlenges fra Fauske til Tromsø, som om det noensinne kommer til å skje. Damene viser tegn på at det har blitt mye venting og enda mer ventepils. Erru ikke så nøye på det så er dette stedet. Jungelord: Denne perrongen mangler spor. Sikkert derfor det fremdeles er de samme damplokomotivene her inne. 
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 1
Klamydiatetthet: 6

Flyt
Innmari høy musikk, noe som er en fordel da du slipper å kakle med hønsa før du sjekker ut egga dems. Greit å vite at dette er stedet hvor damene under 20 år sniker seg inn for å dra menn som er over dem i alder. Jungelord: Sørpå kalles det sjekkeplass. her kalles det hekkeplass.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 5
Klamydiatetthet: 5

Perez (enn så lenge..stedet legges muligens ned eller er kanskje allerede nedlagt)
Lite og intimt sted. Kroppskontakt kan ikke unngås! Hipsterdamer i fleng om man er into den typen. Jungelord: Stedet er trangt. Damene not so much.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 6
Klamydiatetthet: 3

Verdenstheateret
Kjører litt sånn club-aftener. Noen ivrige sjeler forsøker å gjøre dette til et homosted på onsdager, men er du ute på sjekker’n en onsdag kommer man fort dit at høl er høl. Ellers i uka er dette stedet fylt av folk som liker å kalle seg kulturelle. Damene snakker litt for mye om fransk og argentisk film ol, men blir de fulle nok er det sjans. Jungelord: Favorittplassen til Sead Ramovic, men kun på onsdager.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 5
Klamydiatetthet: 6

Rogers
Harrypub, med 18 års aldersgrene. Dette gjennspeiler damene også. Dette er også Isberget sitt stamsted. Jungelord: Isberget tok jo livet av puben Smud – dette er neste på hitlista.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 4
Klamydiatetthet: 6

Hawk
Etasjen over Rogers. Like gjennomført Harry, men stedene skiller seg fra hverandre ved at Rogers har 18 års leggplikt mens Hawk har 20. Jungelord: Pga høy aldersgrense er stedet kjemisk fritt for Isberget.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 3
Klamydiatetthet: 5

Solid
Her er det en del lokale politikere som henger. Vanskelig å dra kveite her, da det er kjent at de politikerene som regel har seg med hverandre. Jungolord: Ikke nevn Tromsø2018, så får du kanskje pelt dem på den hemmelige skatten.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 4
Klamydiatetthet: 5

Rorbua
Damene er som vist på tv. Jungelord: Her er damene som Tore skoglund, bare enda mer vulgære. 
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 1
Klamydiatetthet: 6

Ølhallen
Åpner kl 08.00 og stenger kl 17.00. Billig øl og damene bærer også preg av dette. De bærer også preg av å ha sittet her en stund. Om damene ikke vil leke har stedet to utstoppede isbjørner som om ikke annet er skjerfbare. Jungelord: Stedet for byens absolutte elite av ølkjennere.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 1
Klamydiatetthet: 1 (Skrumplever 6)

Aunegården
Her møter du alenemødre på trilletur som drikker øl av glass med stett. Stedet stenger kl 19.00, noe som kanskje er like greit. Jungelord: Trenger ikke noe jungelord. Du er nordpå og det er alenemødre. Hallo. Det er garantert høl ved oppmøte. 
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 1
Klamydiatetthet: 1

Skarven
Fullt av kvinnfolk som er i byen på seminar, noe som er suverent fordi du veit at en eventuell gubbe ikke står i baren å skuler på deg med olmt blikk, men er hjemme og passer unger. Jungelord: Når damene er på seminar, så foretrekker de en fremmed kar. 
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 3
Klamydiatetthet: 2

Bastard
Her møter du musikkinteresserte kvinnemennesker. By på en øl og spør om de vil se pølsa di. Jungelord: Damene her vil se sitt snitt, vis dem pølsa og du får deres vasstrukne pommes frites.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 5
Klamydiatetthet: 6

Circa
Overvekt av kvinnelige studenter som super rødvin og kler seg i ullkjoler og fargerike strømpebukser. Jungelord: Høl er høl.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 4
Klamydiatetthet: 5

Sånn
Her finner du de kvasiintellektuelle kulturelle damene. Enda mer flagrende gevanter enn på Circa. Vær forberedt på å bli forsøkt dratt med på Jørn Hoel konsert i nabolokalet. Jungelord: Rødstrømper er ok når du får av dem strømpene.
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 3
Klamydiatetthet: 4

Studenthuset Driv
What to say? Anything goes! Jungelord: Disse jentene sitter på skolen og strever, så brett opp erma og dytt inn noen never
Høltilgjengelig: 6
Hølkvalitet: 6
Klamydiatetthet: 6

Før du omfavner denne nordnorske gjestfriheten og kaster deg ut den enorme villigheten skal du være klar over at høy score på klamydia ikke er en bra greie, med mindre du ønsker og opprettholde plassens renomme som Europas Klamydiabastion. Det er en grunn til at dette selvhøytidelige fiskeværet den 21.01 hvert år feirer den store klamma i schtamma dagen under under påskudd av at det går mot lysere og lausere tider. Derfor velger VPN denne gangen også å legge ved et eksperttips; Kondom er kjekt, men når man har høyrisikosex er det neppe nok. Dette knepet kan læres av gamle sjømenn på Grei Cafe som er drevne i høyrisikosex etter et langt liv på sjøen og lystige barer i Tromsø og andre steder (mest Tromsø): Bruk alltid 2 kondomer! Mellom kondomene smører man tigerbalsam. Dersom det ene kondomet sprekker vil en av aktørene umiddelbart reagere, akten vil innta andre former og risikoen er redusert.

Go get them Tiger balm!

3 kommentarer til «Scoring i alle høl – den ultimate utelivsguiden for Tromsø»

Legg igjen en kommentar