Dagboka fredag 1. mai 2015

Vi har lagt gårsdagens tap bak oss og ser nå fremover. Kampene kommer tett nå. Og kaptein Brede har signert livstidskontrakt med Vålerenga Hockey.1. mai Vi har kommet til mai allerede og heldigvis den første dagen i måneden. Dagen da det er lov for unge maskerte menn å kaste stein, passer fint etter en dag … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. mai 2015»

Vi har lagt gårsdagens tap bak oss og ser nå fremover. Kampene kommer tett nå. Og kaptein Brede har signert livstidskontrakt med Vålerenga Hockey.1. mai

Vi har kommet til mai allerede og heldigvis den første dagen i måneden. Dagen da det er lov for unge maskerte menn å kaste stein, passer fint etter en dag som i går.

Redaksjonen har også lurt på om kanskje vi ser fotballgutta gå under sin egen «NEI til 2×45. JA til 1x 25!» parole idag?

Sånn, da var vi ferdig med det.

Kaptein Brede Csiszar signerer livstidskontrakt

Kaptein Brede er så fornøyd i Vålerenga at han nå har signert kontrakt ut karrieren. En lojalitet som mange, både i fotball og hockey burde lære av.

Brede har vært i Vålerenga siden han startet på hockeyskolen, utenom et par måneder i svenske Mora.

– Dette er viktig for kontinuiteten i laget, og ikke minst for å beholde litt av klubbkulturen. Brede starta i Vålerenga når han var tre-fire år på skøyteskolen, og har vært her siden. Bortsett fra en liten tur til Mora i Sverige, det tok ikke mange ukene før han ringte meg og ville tilbake til Oslo og Vålerenga. Det er ikke mange av disse «klubbspillerne» igjen i idretten i dag, som spiller for én klubb hele karrieren, så for oss er Brede en veldig viktig spiller. Vi beholder en kaptein som spiller med Vålerenga i hjertet, og med en ekte kjærlighet for klubben, sier klubbdirektør Jan Tore Kjær til vif-hockey.no.

Kamp igjen på søndag

I går var det 300 billetter igjen, selges i Sjappa lørdag mellom kl 10:00-14:00 og søndag mellom kl 15:00-16:30. Så har du ikke fått kjøpt deg billett så bør du få ordnet det i morgen. Billettene til bortefeltet koster 200 kroner.

Skulle du ikke få tak i billetter så er det masse ledig billetter på felt J og K, som er nærmes bortesvingen og hvor det alltid pleier å være mye Vålerenga-supportere. Billettene på det feltet koster 350 kroner.

VPN kommer til å ha mye fokus på bortekampen i dagene fremover, så følg med.

Legg igjen en kommentar