Dagboka onsdag 29. april 2015

Dagen før dagen før dagen. Det er to dager til hjemmekampen mot et Aalesund i totalt kaos. Og vi får hjelp til å spå resultatet i Vålerenga – Aalesund. Aalesund Altså, hahahahaha. Det er egentlig alt vi har å si. At Aabrekk ikke er en Tippeliga-trener kunne vi fortalt ledelsen i Aalesund før de ansatte … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 29. april 2015»

Dagen før dagen før dagen. Det er to dager til hjemmekampen mot et Aalesund i totalt kaos. Og vi får hjelp til å spå resultatet i Vålerenga – Aalesund.

Aalesund

Altså, hahahahaha. Det er egentlig alt vi har å si. At Aabrekk ikke er en Tippeliga-trener kunne vi fortalt ledelsen i Aalesund før de ansatte han. Harald vil helst jobbe med spillerutvikling, men klarer ikke helt å si nei når det kommer tilbud om hovedtrenerjobben. Uansett, å sparke en trener etter fire kamper hører ingen sted hjemme. Nå ønsker visstnok Aalesund å beholde Harald Aabrekk som speider, litt sånn for å understreke poenget med at han aldri burde blitt hovedtrener.

At ledelsen i Aafk skylder på tilliten mellom trener og spillerne hjelper heller ingenting. Det som nå er klart er at det er spillerne som bestemmer i Aalesund. Noe som understrekes av at den nye treneren Trond Fredriksen uttaler «at han håper han har tillit fra spillerne».

Uansett, mer om dette og torsdagens kamp kan du lese i vår egen «Før kamp»-sak som kommer i løpet av ettermiddagen.

I mellomtiden så kan du se på denne videoen som vi har funnet på youtube av en kar som spår utfallet av morgendagens kamp.

 

Wæhler henger på Bislett

Fredag er det duket for et skikkelig Oslo-oppgjør i Oddsenligaen avdeling 1. Da tar Lyn imot Skeid på Bislett. Heldigvis så har Vålerenga sørget for at vi også setter farge på festen:


Streaming

Vi har noen ildsjeler rundt klubben vår som ønsker at flest mulig skal få med seg mest mulig om Vålerenga. Vi har bloggene; VPN, Sotahjørnet, Aperopet, og vi har diverse arbeidsgrupper i og rundt Klanen; Klanens Webradio, Flaggborgen, Tifo-gruppa, Klanens sikkerhetstjeneste og noen til. Alle jobber frivillig for å skape mest mulig oppmerksomhet og en best mulig ramme for oss supportere.

I år har det også dukket opp streaming av 2. laget sine kamper som er blitt gjort tilgjengelig for alle bloggene, slik at vi kan vise dem på våre sider og flest mulig får dem med seg.

Vi ønsker å rette en stor takk til Christian Haksø og Rune Julsvik som gjør dette for alle oss supportere.

Følg gutta på Twitter

Flere av Vålerenga-spillerne er nå på twitter, her har du noen du kan følge:

Sivert Heltne Nilsen: https://twitter.com/SivertHN

Herman Stengel: https://twitter.com/HermanStengel

Markus Nakkim: https://twitter.com/MarkusNakkim

Kjetil Wæhler: https://twitter.com/KWhler

Deshorn Brown: https://twitter.com/strika09

Jonatan Tollås Nation: https://twitter.com/Nation_4

Legg igjen en kommentar