Dagboka tirsdag 28. april 2015

Mai begynner å nærme seg, og det samme gjør kampene mot Aalesund og Lillestrøm. Dagboka så litt på Holmen, og ser samtidig litt mot søndag – men mest mot torsdag. Rekrutta på tur La oss starte med 2. divisjon avdeling 1. Vålerenga 2 spilte i går borte mot Holmen. Vålerenga 2 henta opp 2-0 til … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. april 2015»

Mai begynner å nærme seg, og det samme gjør kampene mot Aalesund og Lillestrøm. Dagboka så litt på Holmen, og ser samtidig litt mot søndag – men mest mot torsdag.

Rekrutta på tur

La oss starte med 2. divisjon avdeling 1. Vålerenga 2 spilte i går borte mot Holmen. Vålerenga 2 henta opp 2-0 til 2-2 i 2. omgang etter scoringer av Elias Már Omarsson. Andre scoringa var visstnok av det heldige slaget. VIF2 fikk straffe, men den satte Omarsson rett på keeper. Det var dog ikke så farlig. Linjema…assistentdommer hadde sett ett eller annet, og dommeren lot Omarsson prøve en gang til. Denne gangen gjorde han alt rett. Ballen føyk i mål: 2-2.

Det ble bare ett poeng, men ett poeng er mer enn null poeng. Vårt korte referat kan du lese her.

En kamp av gangen

Kampene strømmer på, men den mange virker mest ivrig på er bortemøtet mot LSK. Dette er et oppgjør vi også gleder oss til. Det er ingenting som er så gøy som å trampe på fugler på Vårt Åråsen.

Før vi skal til lyskrysset litt nord for Oslo skal vi først være hyggelig vertsskap for Aalesund og Pulsbelte-Aabrekk. Du veit, dette laget som ligger helt nederst på tabellen. De som har slippi inn så mange mål. Dagboka vil derfor benytte seg av det gamle mantraet «en kamp av gangen». La oss ikke bli helt borte i lokaloppgjørtåka (nei, det er ikke derby når det er kuer i mellom), men la oss også glede oss til å sende disse sutrete ålesunderne hjem med null poeng i sekken.

Det gleder vi oss til. Tre poeng mot AaFK gir oss 13 poeng. RBK og ODD møter henholdsvis Start og Sarpsborg 08. Det er to oppgjør som lukter uavgjort. Det betyr 11 poeng til ODD og RBK. Og hva betyr det? Tabelledelse etter fem runder. Derfor gleder vi oss til Aalesund 30. april.

Vålerenga i dag

Vi vurderer hvilke pulsbelter vi skal bruke på torsdag.

Husk også konkurransen vår, der du kan stikke av med en signert t-skjorte. Den er ikke signert av VPNs medlemmer, men av ymse hockey- og fotballspillere fra Vålerengas A-lag.

Legg igjen en kommentar