Dagboka mandag 20. april 2015

Fotballsesongen er skikkelig i gang for alle. Toppserie, Tippeliga, cup og 2. divisjon. Noen har spilt, andre skal spille. Vi bare gleder oss.Nytt tap for damene Vålerengas damelag var på tur i Grimstad i går. Der gikk det ikke så bra. Vålerenga tapte igjen, og har nå tre kamper på rad uten seier. Det er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. april 2015»

Fotballsesongen er skikkelig i gang for alle. Toppserie, Tippeliga, cup og 2. divisjon. Noen har spilt, andre skal spille. Vi bare gleder oss.Nytt tap for damene

Vålerengas damelag var på tur i Grimstad i går. Der gikk det ikke så bra. Vålerenga tapte igjen, og har nå tre kamper på rad uten seier. Det er også de tre første kampene i Toppserien denne sesongen.

Les mer: Ulmebrann på damedassen

De har kommet bakpå allerede i starten, med andre ord. Etter en ålreit kamp mot Røa der de strengt talt burde vinni så fikk de, som mot Klepp, tre i hekken. Vi håper ikke dette skal bli gjengs denne sesongen for da blir det slitsomt for både supportere, spillere og lagledelse.

Vålerenga 2 seriestarter

Som vanlig så starter 2. divisjon litt etter Tippeligaen og Toppserien. I dag er første kamp ut for rekruttene og vi har hørt fra forskjellige hold at det er virkelig sving over laget i år. Om dette stemmer kan du jo sjekke ut sjæl. Vålerenga 2 spiller mot Senja klokka 18:00 i Vallhall. Har du sesongkort på Ullevaal slipper du gratis inn, og har du ikke så kan du legge igjen en 50-lapp i døra. Da slipper også du inn.

Statistikk og litt bakgrunn finner du på klubbens sider.

Vålerenga i dag

Vi titter på tabellen og noterer oss at Vålerenga A Herrer ligger på 3. plass i Tippeligaen. Vi noterer oss også at det er VIF2 i kveld, og 1. runde i cupen i morra kveld. Lokomotiv Oslo – Vålerenga på Frogner stadion 18:00, tirsdag 21. april.

Legg igjen en kommentar