Dagboka mandag 13. april 2015

Dagens kveldsbok skal handle om Vålerenga. Litt om damer, og litt om menn. Og om hvordan det går når man ikke planlegger. Vålerenga mot dynamitt-Harry I morra, det vil si tirsdag, er det Vålerenga mot Røa i Vallhall. Dette er Toppseriens andre runde. Den blir sendt og kommentert av Klanens Webradio, mer info om det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. april 2015»

Dagens kveldsbok skal handle om Vålerenga. Litt om damer, og litt om menn. Og om hvordan det går når man ikke planlegger.

Vålerenga mot dynamitt-Harry

I morra, det vil si tirsdag, er det Vålerenga mot Røa i Vallhall. Dette er Toppseriens andre runde. Den blir sendt og kommentert av Klanens Webradio, mer info om det kommer i morgen.

Jentene setter like mye pris på besøk som det gutta gjør, så du er invitert i Vallhall i morgen 19:00. Vi gleder oss til damenes første tre-poenger!

TV-kamper til besvær

På fredag spilte Vålerenga-herrene fotballkamp mot Sarpsborg i Sarpsborg. Denne var nok morsomst for de fremmøtte, da TV 2 ikke makta å sende store deler av kampen. Sånn går det når du ikke tar med eget aggregat.

Så nå kommer altså utfordringa: Skal man stole på at TV-kanalene klarer å sende de andre kampene knirkefritt? Vi veit ikke med dere, men vi kommer til å dra på hver eneste hjemmekamp (og mest sannsynlig hver bortekamp). Fotball er best på stadion!

Problemet med dette er at kampa gjerne er litt spredd. Nå har NFF og TV i all sin godhet satt opp runde 10, 11 og 12. Det ser sånn ut:

Mandag 25/5 kl. 20:00 Sandefjord – Vålerenga
Søndag 31/5 kl 18:00 Viking – Vålerenga
Lørdag 6/6 kl 15:30 Vålerenga – Rosenborg 

Litt ymse der altså, men vi har i det minste en kamp søndag 18:00.

Om du ikke får sett kampene på stadion så får du bare krysse fingra for at noen har huska reservestrømmen.

Dagbokas forsinka ankomst

Det kan vi ikke annet å beklage. Denne dagbokisten føler seg litt som TV 2. Neste gang skal det planlegges bedre; det skal i alle fall ikke stå på strømmen.

 

Legg igjen en kommentar