Dagboka torsdag 9. april 2015

Dagen etter kvelden og dagen før dagen. Vålerenga kjørte kick off i går og i morgen er det kamp mot Vålerengas B-lag.  – Det blir minst to pokaler Slik oppsummerte konferansier, Freddy dos Santos, sitt intervju med Christian Grindheim og Tina Wulf. Vålerengas kapteiner sikter på hver sin pokal denne sesongen. Om de skal komme … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 9. april 2015»

Dagen etter kvelden og dagen før dagen. Vålerenga kjørte kick off i går og i morgen er det kamp mot Vålerengas B-lag. 

– Det blir minst to pokaler

Slik oppsummerte konferansier, Freddy dos Santos, sitt intervju med Christian Grindheim og Tina Wulf. Vålerengas kapteiner sikter på hver sin pokal denne sesongen. Om de skal komme i cup eller serie sa ingen noe om, men skal vi være realistiske ligger det an til to cupfinaler for Vålerenga i år. Og vi vinner dem begge.

Både Tina Wulf og Christian Grindheim skal vinne pokal i år.
Både Tina Wulf og Christian Grindheim skal vinne pokal i år.

Vi fikk ikke bare servert fagre løfter fra kapteinene, det ble og rap fra damelaget hvor de sang om å knuse tryner (rap er så voldelig), Unni Wilhelmsens deilige versjon av «Mitt Vålerenga», bøtter med intervjuer og ikke minst moteoppvisning. Eller, spillerne rusla på et noe planlagt vis gjennom lokalet med ulike klær på. Du veit, sånne klær de bruker når klubben representeres.

Her var det mye å ta tak i. Noen viste med all tydelighet at det ikke er på denne måten de skal vise seg frem, det skal gjøres på fotballbanen. Andre derimot klikka fullstendig, og her må vi dra frem Herman Stengel. Gutten, som tidligere på kvelden presiserte at han er nitten og et halvt år, klinka til og dro et show på catwalken som står til sekser på terningen. Vi liker´e.

Alt i alt en solid kveld for de som har Vålerenga i sitt hjerte.

Rockefeller neste gang?

Noen nevnte at man muligens kunne lagt arrangementet til Rockefeller neste år og vi kjente umiddelbart det lugga litt i honningkrukka. Rockefeller ville betydd et arrangement litt mer rufsete i kantene, flere folk og lavere pris på inngangsbilletten. I grunn ikke noe å lure på spør du oss, få Vålerenga tilbake til Østkanten.

Vålerenga mot Vålerengas B-lag

Joda, i morgen er det kamp igjen. Det meldes om en haug fulle busser og knapt med billetter igjen i Sjappa. Vil du være med må du reagere lynkjapt for før dagen er omme er alt tomt.

Niklas Gunnarsson har allerede meldt at laget er revansjesugne etter tapet i fjor, og det er vi også. Sarpsborg slo Tromsø i forrige runde og er et lag vi skal slå. Ikke bare fordi Vålerenga er bedre i alt og en seier er nødvendig for å ha en god flyt i starten av sesongen, men viktigere er det av alt fra Sarpsborg skal slås. Av prinsipp.

Daniel Braaten får vi neppe se fra start i morgen heller. Han sa selv på gårsdagens arrangement at han neppe varer 90 minutter enda, så vi får vel et kraftbytte når Sarpsborg er kjørt i filler.

Øst mot vest på tirsdag

Røa skal bryne seg på Vålerengas damer førstkommende tirsdag. Vi ser ikke bort fra at dette kan bli stinn brakke, Enga TIFO har valgt å legge dugnaden sin til Vallhall denne kvelden og det ser ut som at det er i ferd med å bli god kok før kampen. Dermed bør du også møte opp, enkelte ting vil du rett og slett ikke gå glipp av.

nytEnga#NytEnga

Et nytt kvalitetsstempel er lansert, Nyt Enga. Alt som er Vålerenga skal nytes, andre importgreier er bare drit.

 

 

Vålerenga i dag

Kom deg ned fra gjerdet og planlegg morgendagens tur til Sarpsborg. Så kan du ta en titt på bildene fra i går, og kjenne hvor glad du blir inni deg. Flere bilder ligger her.

 

 

Legg igjen en kommentar