Røa, Lyns skitne kusine

Trekker du en linje fra Kringsjå til Stabæk ligger Røa midt på linja, som edderkoppen i nettet eller sentral i sossenes akse om du vil. Tirsdag møter Røa opp på Valle 19:00 for å få pryl av Vålerenga. Skittent og illeluktende Røa startet så bra med blå og rød klubbfarge. Så blei de dugelig pissa … Fortsett å lese «Røa, Lyns skitne kusine»

Trekker du en linje fra Kringsjå til Stabæk ligger Røa midt på linja, som edderkoppen i nettet eller sentral i sossenes akse om du vil. Tirsdag møter Røa opp på Valle 19:00 for å få pryl av Vålerenga.

Skittent og illeluktende
Røa startet så bra med blå og rød klubbfarge. Så blei de dugelig pissa på i flere omganger. De fleste av oss ville da funnet frem vann og såpe for å bli kvitt elendigheta, men ikke damene på Røa. I stedet vandrer de rundt som stankende reketrålere med urinfargen stolt fremhevet i klubblogoen. Dr. Greve er ingen sedelighetsforbryter, det er såpe. Endatil spesiallaget for intimbruk, prøv den!

Knapt nok Oslo
Røa er som Oslos blindtarm. Den ligger der, litt kronglete plassert, og ingen veit helt hva slags funksjon den har så den kan godt fjernes uten at noen bekymrer seg over det. Mest kjent på Røa er nok Sørkedalsveien, denne veien som alltid er blokkert av trafikk. Selv om vi har kosta på Røa T-bane skal jo ikke slikt benyttes av de kondisjonerte. I stedet bruker de store deler av dagen i Sørkedalsveien, sånn sett forstår vi jo hvorfor de blåser penga sine på komfortable doninger som Porche Cayenne og Mercedes SL. Sitter du på ræva store deler av dagen skal du da for pokker sitte godt!

De siste åra har vi allikevel vært vitne til stadig skifte el-biler som Tesla. Smartingene skulle ikke lenger sitte i kø, de skulle cruise kollektivfeltet. Nå går den lokale diskusjonen på om man skal nekte busser å kjøre i kollektivfeltet fordi de skaper kø for Teslaene. Dessuten er det ingen som kjører buss allikevel, bortsett fra sjåføren.

Så lite Oslo er Røa at de gjør sine daglige innkjøp av Chai-latte og cupcakes på CC-vest, kjøpesenteret som er selve symbolet på klasseskillet i Norge. Joda, de har butikker som Clas Ohlson og Dressman her også, men ikke la deg lure. Prisene her er opptil tre ganger så høye som de andre butikkene kjedene har. På Røa øker nemlig kvalitet med pris, selv om produktet er klin likt.

Selvmordsbobmere
Normale folk tar avstand fra terror og selvmordsbombere. På Røa knuger de dem til sine bryster. ”Dynamite girls” får tankene til vandre mot Syria og en trupp kvinnelige selvmordsbombere. Dette kallenavnet har Røas spillere gitt seg selv, og de omtaler seg som det med stolthet i stemmen.

Det er ikke bare utafor, det er jævla gæærnt! Selv en bombe har de tatt med i logoen av seg selv. Dere trenger hjelp!

Toppseriens andre runde
Etter første serierunde var det pause i Toppserien på 2 uker. Dette er like sjukt som å kalle seg ”dynamite girls”, så tirsdagen kamp blir en slags seriepremiere det og. I sesongens første runde fikk Vålerenga pryl av Klepp (5-1) mens Røa vant knepent over Amazon Grimstad (3-2) etter å ha ligget under med 1-2 til pause. I motsetning til Røa liker ikke Vålerenga å få pryl og vi forventer oss en kraftig revansje fra våre damer. Noen skal det gå utover, da er det like greit at det går utover et lag som til de grader lar seg bli pissa på at de har urin i egen klubblogo.

Da sees vi tirsdag 19:00 i Vallhall?
B.mrk: Tissetrengt.

En kommentar til «Røa, Lyns skitne kusine»

Legg igjen en kommentar