Dagboka onsdag 8. april 2014

Vi lander litt etter første serierunde og begynner å se fremover mot kampen på fredag. Turen går til Særp! Førstkommende fredag venter årets første bortekamp. Denne gangen går turen til Sarpsborg og et gjensyn med Bojan, Joachim Thomassen, Andreas Nordvik og Kamer Qaka. Kampen begynner klokka 19.00 på fredag, med andre ord rekker du fint … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. april 2014»

Vi lander litt etter første serierunde og begynner å se fremover mot kampen på fredag.

Turen går til Særp!

Førstkommende fredag venter årets første bortekamp. Denne gangen går turen til Sarpsborg og et gjensyn med Bojan, Joachim Thomassen, Andreas Nordvik og Kamer Qaka.

Kampen begynner klokka 19.00 på fredag, med andre ord rekker du fint å komme deg fra jobb og med en av bussene nedover. Vær obs på at bussene fort blir fulle. Eller så går det fint an å kjøre nedover. Fra Vålerenga til Sarpsborg stadion tar det 1 time på fredag hvis du skal rekke frem en halvtime før kampstart, E6 strake veien!

Det kan også være lurt å skaffe seg billett på forhånd. Vi har kun fått 540 billetter og de koster 150 kroner. Det er nok lurt å få unna billettkjøpet allerede i dag.

Norsk fotball

Molde fikk en på tryne av Odds i går, herlig er det. Vi visste at Molde ville falle sammen og tippet dem heller ikke på toppen av tabellen.

På Åråsen klarte Start nesten å ta med seg alle tre poengene hjem til det glade Sørlandet, men LSK fikk snytt seg til et poeng på slutten. Det mest positive vi klarer å få ut av det er at Frode Kippe fikk direkte rødt kort og dermed må stå over et par kamper.

Hva mener Gunnarsson?

VPN har fått tak i mannen som satte siste spikern i Godset-kista på mandag, hele det intervjuet kan du lese her.

Totland på G18

Mattias Totland er tatt ut på G18-landslaget som skal spille Slovakia Cup i perioden 18. – 25. april. Vi gratulerer!

Norge møter storheter som Russland, Tsjekkia og De forente Arabiske Emirater i turneringen.

Seriestarten

Ønsker du å suge litt mer på karamellen til mandag så kan du lese vårt kampreferat.

Legg igjen en kommentar