Tippeligatipset. 8. plass: Viking

Laget som alltid tippes for høyt på tabellen før seriestart. Viking svikter alltid i forhold til forventningene. Ikke rart Stavanger-publikummet er lei. Hvert eneste år blir Viking blir tippet høyt på tabellen, men de innfrir aldri. Uansett om de har en bra stall, gode trenere og bra økonomi så svikter de alltid. Og 2015 blir … Fortsett å lese «Tippeligatipset. 8. plass: Viking»

Laget som alltid tippes for høyt på tabellen før seriestart. Viking svikter alltid i forhold til forventningene. Ikke rart Stavanger-publikummet er lei.

Hvert eneste år blir Viking blir tippet høyt på tabellen, men de innfrir aldri. Uansett om de har en bra stall, gode trenere og bra økonomi så svikter de alltid. Og 2015 blir nok ikke et unntak. Vi har tippet Viking på 8. plass, mest fordi lagene vi tipper under har en mye dårligere stall og økonomi, men bli ikke overasket hvis Viking havner lengere ned på tabellen.

Trener Kjell Jonevret går inn i sin siste sesong i Stavanger. Han har allerede solgt leiligheten sin i Stavanger, klubben har ikke gitt han ny kontakt og dermed ser det ut til at det fort kan bli et anstrengt år i Stavanger. Kommer Jonevret til å overleve resten av sesongen? For hvilken trener på utgående kontrakt vil være interessert i å utvikle laget videre? Vil han gi unge talenter i klubben sjansen? Mest sannsynlig ikke. Så lenge Kjell Jonevret forlater Viking etter sesongen så vil han sette sin egen CV foran klubben. Det kan ende bra, eller i en totalt fiasko.

Midtstopper Sverrir Ingi Ingason spilte 29 kamper for Viking i fjor og har blitt solgt videre. Det samme har fem andre, mest kjent er vel Christian Landu Landu. Inn har de fått en solid midtstopper fra New England Revolution, Anthony Soares. Han kan vise seg som en solid forsterkning. De har også hentet to nigerianere, Suleiman Abdullahi fra El Kanemi Warriors og Samuel Abegbenro fra Kwara United. Begge under 20 år. Også forsvarsspiller Karol Mets har kommet inn fra Flora Tallinn. Magne Hoseth har blitt hentet fra Stabæk, og 18-åringen Zymer Bytyqi fra Red Bull Salzburg. Alt tyder på at Viking skal ha kommet sterkt fra det, med flere gode forsterkninger.

Konklusjon

Viking, klubben som alltid svikter. Enkelt og greit. Vi blir ikke overrasket om de havner lengere ned på tabellen med en trener på vei ut og et publikum som er dritt lei.

Men man vet aldri, de har fått inn spillere som virkelig kan gi Viking et ekstra løft. Så kanskje dette er sesongen hvor Viking skal gjøre tipsene til skamme?

Uansett, vi tipper Viking på 8. plass.

Møter mot Vålerenga i 2015

 • Viking – Vålerenga på Viking Stadion, 31. mai. Kampen kan bli flyttet pga TV.
 • Vålerenga – Viking på Ullevål, 13. september. Kampen kan bli flyttet pga TV.

Overganger

INN:

 • Anthony J. Soares – New England Revolution
 • Suleiman Abdullahi – El Kanemi Warriors, Nigeria
 • Samuel Abegbenro – Kwara United, Nigeria
 • Karol Mets – Flora Tallinn
 • Magne Hoseth – Stabæk
 • Zymer Bytyqi – Red Bull Salzburg

UT:

 • Sverrir Ingi Ingason – Lokeren
 • Christian Landu Landu – Tromsø
 • Håkon Skogseid – Odense
 • Trond Erik Bertelsen – Sandnes Ulf
 • Pål Fjelde – Bryne
 • Øyvind Nilsen – Nest-Sotra

VPNs tabelltips 2015

 1. Viking
 2. Sarpsborg 08
 3.  Stabæk
 4. Aalesund FK
 5. Mjøndalen
 6. Bodø/Glimt
 7. Start
 8. Sandefjord
 9. Lillestrøm SK

VPN tipper Tippeligaen 2015. Frem mot seriestart vil vi komme med et nytt lag hver eneste dag! Så følg med.

2 kommentarer til «Tippeligatipset. 8. plass: Viking»

Legg igjen en kommentar